Advanced search

De integratie van personen met een handicap: een geannoteerde bibliografie van Vlaamse documenten. Assenede, Gehandicaptenwerking Krekenland, 1991, 36 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van de Poele, Luc. De Integratie Van Personen Met Een Handicap: Een Geannoteerde Bibliografie Van Vlaamse Documenten. Assenede, Gehandicaptenwerking Krekenland, 1991, 36 P.
APA
Van de Poele, L. (n.d.). De integratie van personen met een handicap: een geannoteerde bibliografie van Vlaamse documenten. Assenede, Gehandicaptenwerking Krekenland, 1991, 36 p.
Vancouver
1.
Van de Poele L. De integratie van personen met een handicap: een geannoteerde bibliografie van Vlaamse documenten. Assenede, Gehandicaptenwerking Krekenland, 1991, 36 p.
MLA
Van de Poele, Luc. De Integratie Van Personen Met Een Handicap: Een Geannoteerde Bibliografie Van Vlaamse Documenten. Assenede, Gehandicaptenwerking Krekenland, 1991, 36 P. Print.
@book{227464,
 author    = {Van de Poele, Luc},
 language   = {dut},
 title    = {De integratie van personen met een handicap: een geannoteerde bibliografie van Vlaamse documenten. Assenede, Gehandicaptenwerking Krekenland, 1991, 36 p.},
}