Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Faché, Willy. 1991. “Korte Vakanties En De Conceptuele Evolutie Van Vakantiedorpen.” Ver Eniging Voor De Vrijetijdssector, Nederlands-Vlaamse Vrijetijdsstudiedagen “Grensoverschrijdingen En De Vrijetijd”, Congresboek, 10 P.
APA
Faché, W. (1991). Korte vakanties en de conceptuele evolutie van vakantiedorpen. Ver eniging voor de Vrijetijdssector, Nederlands-Vlaamse Vrijetijdsstudiedagen “Grensoverschrijdingen en de Vrijetijd”, Congresboek, 10 p.
Vancouver
1.
Faché W. Korte vakanties en de conceptuele evolutie van vakantiedorpen. Ver eniging voor de Vrijetijdssector, Nederlands-Vlaamse Vrijetijdsstudiedagen “Grensoverschrijdingen en de Vrijetijd”, Congresboek, 10 p. 1991.
MLA
Faché, Willy. “Korte Vakanties En De Conceptuele Evolutie Van Vakantiedorpen.” Ver eniging voor de Vrijetijdssector, Nederlands-Vlaamse Vrijetijdsstudiedagen “Grensoverschrijdingen en de Vrijetijd”, Congresboek, 10 p. 1991 : n. pag. Print.
@misc{227379,
 author    = {Fach{\'e}, Willy},
 language   = {dut},
 series    = {Ver eniging voor de Vrijetijdssector, Nederlands-Vlaamse Vrijetijdsstudiedagen 'Grensoverschrijdingen en de Vrijetijd', Congresboek, 10 p.},
 title    = {Korte vakanties en de conceptuele evolutie van vakantiedorpen},
 year     = {1991},
}