Advanced search

Afstemming van actoren en diensten inzake kindermishandeling. Verslag van de debatlunch van het Contactcomité voor Organisaties van Jeugdzorg, Gent, 8 mei 1992.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Cappelaere, Geert. “Afstemming Van Actoren En Diensten Inzake Kindermishandeling. Verslag Van De Debatlunch Van Het Contactcomité Voor Organisaties Van Jeugdzorg, Gent, 8 Mei 1992.”
APA
Cappelaere, G. (n.d.). Afstemming van actoren en diensten inzake kindermishandeling. Verslag van de debatlunch van het Contactcomité voor Organisaties van Jeugdzorg, Gent, 8 mei 1992.
Vancouver
1.
Cappelaere G. Afstemming van actoren en diensten inzake kindermishandeling. Verslag van de debatlunch van het Contactcomité voor Organisaties van Jeugdzorg, Gent, 8 mei 1992.
MLA
Cappelaere, Geert. “Afstemming Van Actoren En Diensten Inzake Kindermishandeling. Verslag Van De Debatlunch Van Het Contactcomité Voor Organisaties Van Jeugdzorg, Gent, 8 Mei 1992.” n. pag. Print.
@misc{227370,
 author    = {Cappelaere, Geert},
 language   = {dut},
 title    = {Afstemming van actoren en diensten inzake kindermishandeling. Verslag van de debatlunch van het Contactcomit{\'e} voor Organisaties van Jeugdzorg, Gent, 8 mei 1992.},
}