Advanced search

De impact van de informatisering op de industrie met case-studie voor het Gentse stadsgewest. Impulsprogramma Transport en Mobiliteit van de Diensten voor Program matie van het Wetenschapsbeleid, deel 3 van de tweede rapportage, september 1992,64 (+ bijlagen).

Author

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
CASTELEIN, E. “De Impact Van De Informatisering Op De Industrie Met Case-studie Voor Het Gentse Stadsgewest. Impulsprogramma Transport En Mobiliteit Van De Diensten Voor Program Matie Van Het Wetenschapsbeleid, Deel 3 Van De Tweede Rapportage, September 1992,64 (+ Bijlagen).”
APA
CASTELEIN, E. (n.d.). De impact van de informatisering op de industrie met case-studie voor het Gentse stadsgewest. Impulsprogramma Transport en Mobiliteit van de Diensten voor Program matie van het Wetenschapsbeleid, deel 3 van de tweede rapportage, september 1992,64 (+ bijlagen).
Vancouver
1.
CASTELEIN E. De impact van de informatisering op de industrie met case-studie voor het Gentse stadsgewest. Impulsprogramma Transport en Mobiliteit van de Diensten voor Program matie van het Wetenschapsbeleid, deel 3 van de tweede rapportage, september 1992,64 (+ bijlagen).
MLA
CASTELEIN, E. “De Impact Van De Informatisering Op De Industrie Met Case-studie Voor Het Gentse Stadsgewest. Impulsprogramma Transport En Mobiliteit Van De Diensten Voor Program Matie Van Het Wetenschapsbeleid, Deel 3 Van De Tweede Rapportage, September 1992,64 (+ Bijlagen).” n. pag. Print.
@misc{225734,
 author    = {CASTELEIN, E},
 language   = {dut},
 title    = {De impact van de informatisering op de industrie met case-studie voor het Gentse stadsgewest. Impulsprogramma Transport en Mobiliteit van de Diensten voor Program matie van het Wetenschapsbeleid, deel 3 van de tweede rapportage, september 1992,64 (+ bijlagen).},
}