Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Moffaert, Myriam. 1992. “Van Huidcrèmes Tot Borstcorrecties: Op Zoek Naar Het Perfecte Lichaam.” Het Doet Soms Pijn, Mooi Te Willen Zijn. Vastenheiligen, Wondermeisjes En Hongerkunstenaars in Het Museum Dr. Guislain, Gent.
APA
Van Moffaert, Myriam. (1992). Van Huidcrèmes tot borstcorrecties: op zoek naar het perfecte lichaam. Het doet soms pijn, mooi te willen zijn. Vastenheiligen, wondermeisjes en hongerkunstenaars in het Museum Dr. Guislain, Gent.
Vancouver
1.
Van Moffaert M. Van Huidcrèmes tot borstcorrecties: op zoek naar het perfecte lichaam. Het doet soms pijn, mooi te willen zijn. Vastenheiligen, wondermeisjes en hongerkunstenaars in het Museum Dr. Guislain, Gent. 1992. p. 26–36.
MLA
Van Moffaert, Myriam. “Van Huidcrèmes Tot Borstcorrecties: Op Zoek Naar Het Perfecte Lichaam.” Het doet soms pijn, mooi te willen zijn. Vastenheiligen, wondermeisjes en hongerkunstenaars in het Museum Dr. Guislain, Gent 1992 : 26–36. Print.
@misc{225171,
 author    = {Van Moffaert, Myriam},
 language   = {dut},
 pages    = {26--36},
 series    = {Het doet soms pijn, mooi te willen zijn. Vastenheiligen, wondermeisjes en hongerkunstenaars in het Museum Dr. Guislain, Gent},
 title    = {Van Huidcr{\`e}mes tot borstcorrecties: op zoek naar het perfecte lichaam},
 year     = {1992},
}