Advanced search

Algemene voorstelling van het onderzoek naar het gebruik van drugs, medicatie, alcohol en tabak bij jongeren in West-Vlaanderen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Ruyver, Brice, and L VAN DAELE. 1991. “Algemene Voorstelling Van Het Onderzoek Naar Het Gebruik Van Drugs, Medicatie, Alcohol En Tabak Bij Jongeren in West-Vlaanderen.” Druggebruik Bij Jongeren, Roeselare, 10 P.
APA
De Ruyver, B., & VAN DAELE, L. (1991). Algemene voorstelling van het onderzoek naar het gebruik van drugs, medicatie, alcohol en tabak bij jongeren in West-Vlaanderen. Druggebruik bij jongeren, Roeselare, 10 p.
Vancouver
1.
De Ruyver B, VAN DAELE L. Algemene voorstelling van het onderzoek naar het gebruik van drugs, medicatie, alcohol en tabak bij jongeren in West-Vlaanderen. Druggebruik bij jongeren, Roeselare, 10 p. 1991.
MLA
De Ruyver, Brice, and L VAN DAELE. “Algemene Voorstelling Van Het Onderzoek Naar Het Gebruik Van Drugs, Medicatie, Alcohol En Tabak Bij Jongeren in West-Vlaanderen.” Druggebruik bij jongeren, Roeselare, 10 p. 1991 : n. pag. Print.
@misc{220777,
 author    = {De Ruyver, Brice and VAN DAELE, L},
 language   = {dut},
 series    = {Druggebruik bij jongeren, Roeselare, 10 p.},
 title    = {Algemene voorstelling van het onderzoek naar het gebruik van drugs, medicatie, alcohol en tabak bij jongeren in West-Vlaanderen},
 year     = {1991},
}