Advanced search

Vanuit Andromeda gezien. Het bereikbare en het ontoegankelijke. Een wijsgerige essay, Universa, Wetteren, 1990, 526 p., (Rijksuniversiteit Gent, Werken uitgegeven door de Faculteit van de Letteren en Wijsbegeerte, 178e aflevering).

Karel Boullart (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Boullart, Karel. “Vanuit Andromeda Gezien. Het Bereikbare En Het Ontoegankelijke. Een Wijsgerige Essay, Universa, Wetteren, 1990, 526 P., (Rijksuniversiteit Gent, Werken Uitgegeven Door De Faculteit Van De Letteren En Wijsbegeerte, 178e Aflevering).”
APA
Boullart, K. (n.d.). Vanuit Andromeda gezien. Het bereikbare en het ontoegankelijke. Een wijsgerige essay, Universa, Wetteren, 1990, 526 p., (Rijksuniversiteit Gent, Werken uitgegeven door de Faculteit van de Letteren en Wijsbegeerte, 178e aflevering).
Vancouver
1.
Boullart K. Vanuit Andromeda gezien. Het bereikbare en het ontoegankelijke. Een wijsgerige essay, Universa, Wetteren, 1990, 526 p., (Rijksuniversiteit Gent, Werken uitgegeven door de Faculteit van de Letteren en Wijsbegeerte, 178e aflevering).
MLA
Boullart, Karel. “Vanuit Andromeda Gezien. Het Bereikbare En Het Ontoegankelijke. Een Wijsgerige Essay, Universa, Wetteren, 1990, 526 P., (Rijksuniversiteit Gent, Werken Uitgegeven Door De Faculteit Van De Letteren En Wijsbegeerte, 178e Aflevering).” n. pag. Print.
@misc{220549,
 author    = {Boullart, Karel},
 language   = {dut},
 title    = {Vanuit Andromeda gezien. Het bereikbare en het ontoegankelijke. Een wijsgerige essay, Universa, Wetteren, 1990, 526 p., (Rijksuniversiteit Gent, Werken uitgegeven door de Faculteit van de Letteren en Wijsbegeerte, 178e aflevering).},
}