Advanced search
Add to list

Bronnen voor de agrarische geschiedenis van het middeleeuwse graafschap Vlaanderen. Een analytische inventaris van dokumenten betreffende het beheer en de exploitties van onroerende goederen (tot 1500). Deel III. Dokumenten bewaard in de stadsarchiev en te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-publicatie nr. 106).

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Rombaut, Hans. Bronnen Voor de Agrarische Geschiedenis van Het Middeleeuwse Graafschap Vlaanderen. Een Analytische Inventaris van Dokumenten Betreffende Het Beheer En de Exploitties van Onroerende Goederen (Tot 1500). Deel III. Dokumenten Bewaard in de Stadsarchiev En Te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-Publicatie Nr. 106).
APA
Rombaut, H. (n.d.). Bronnen voor de agrarische geschiedenis van het middeleeuwse graafschap Vlaanderen. Een analytische inventaris van dokumenten betreffende het beheer en de exploitties van onroerende goederen (tot 1500). Deel III. Dokumenten bewaard in de stadsarchiev en te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-publicatie nr. 106).
Chicago author-date
Rombaut, Hans. n.d. “Bronnen Voor de Agrarische Geschiedenis van Het Middeleeuwse Graafschap Vlaanderen. Een Analytische Inventaris van Dokumenten Betreffende Het Beheer En de Exploitties van Onroerende Goederen (Tot 1500). Deel III. Dokumenten Bewaard in de Stadsarchiev En Te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-Publicatie Nr. 106).”
Chicago author-date (all authors)
Rombaut, Hans. “Bronnen Voor de Agrarische Geschiedenis van Het Middeleeuwse Graafschap Vlaanderen. Een Analytische Inventaris van Dokumenten Betreffende Het Beheer En de Exploitties van Onroerende Goederen (Tot 1500). Deel III. Dokumenten Bewaard in de Stadsarchiev En Te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-Publicatie Nr. 106).”
Vancouver
1.
Rombaut H. Bronnen voor de agrarische geschiedenis van het middeleeuwse graafschap Vlaanderen. Een analytische inventaris van dokumenten betreffende het beheer en de exploitties van onroerende goederen (tot 1500). Deel III. Dokumenten bewaard in de stadsarchiev en te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-publicatie nr. 106).
IEEE
[1]
H. Rombaut, “Bronnen voor de agrarische geschiedenis van het middeleeuwse graafschap Vlaanderen. Een analytische inventaris van dokumenten betreffende het beheer en de exploitties van onroerende goederen (tot 1500). Deel III. Dokumenten bewaard in de stadsarchiev en te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-publicatie nr. 106).” .
@misc{220058,
  author       = {{Rombaut, Hans}},
  language     = {{dut}},
  title        = {{Bronnen voor de agrarische geschiedenis van het middeleeuwse graafschap Vlaanderen. Een analytische inventaris van dokumenten betreffende het beheer en de exploitties van onroerende goederen (tot 1500). Deel III. Dokumenten bewaard in de stadsarchiev en te Aalst, Brugge, Gent, Hulst, Menen, Oudenaarde. Gent, 1991, 502 p., (B.C.L.G.-publicatie nr. 106).}},
}