Advanced search

Vertaling en inleiding van het Entwurf van S. Freud: Ontwerp van een natuurwetenschappelijke psychologie, met een voorwoord van Prof. Dr. W. Szafran, Gent, Idesça, 1992, p. 81.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van de Vijver, Gertrudis, and Filip Geerardyn. “Vertaling En Inleiding Van Het Entwurf Van S. Freud: Ontwerp Van Een Natuurwetenschappelijke Psychologie, Met Een Voorwoord Van Prof. Dr. W. Szafran, Gent, Idesça, 1992, P. 81.” In .
APA
Van de Vijver, G., & Geerardyn, F. (n.d.). Vertaling en inleiding van het Entwurf van S. Freud: Ontwerp van een natuurwetenschappelijke psychologie, met een voorwoord van Prof. Dr. W. Szafran, Gent, Idesça, 1992, p. 81.
Vancouver
1.
Van de Vijver G, Geerardyn F. Vertaling en inleiding van het Entwurf van S. Freud: Ontwerp van een natuurwetenschappelijke psychologie, met een voorwoord van Prof. Dr. W. Szafran, Gent, Idesça, 1992, p. 81.
MLA
Van de Vijver, Gertrudis, and Filip Geerardyn. “Vertaling En Inleiding Van Het Entwurf Van S. Freud: Ontwerp Van Een Natuurwetenschappelijke Psychologie, Met Een Voorwoord Van Prof. Dr. W. Szafran, Gent, Idesça, 1992, P. 81.” Print.
@incollection{219911,
 author    = {Van de Vijver, Gertrudis and Geerardyn, Filip},
 language   = {dut},
 title    = {Vertaling en inleiding van het Entwurf van S. Freud: Ontwerp van een natuurwetenschappelijke psychologie, met een voorwoord van Prof. Dr. W. Szafran, Gent, Ides\c{c}a, 1992, p. 81.},
}