Advanced search

De maatschappelijke reactie op jeugddelinquentie, een evenwichtsoefening op het kruispunt van strafrechtsideologie en politieke realiteit

Brice De Ruyver (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Ruyver, Brice. 2003. “De Maatschappelijke Reactie Op Jeugddelinquentie, Een Evenwichtsoefening Op Het Kruispunt Van Strafrechtsideologie En Politieke Realiteit.” In Update in De Criminologie : Jongeren En Criminaliteit, 1:161–174. Mechelen: Kluwer.
APA
De Ruyver, B. (2003). De maatschappelijke reactie op jeugddelinquentie, een evenwichtsoefening op het kruispunt van strafrechtsideologie en politieke realiteit. Update in de criminologie : jongeren en criminaliteit (Vol. 1, pp. 161–174). Mechelen: Kluwer.
Vancouver
1.
De Ruyver B. De maatschappelijke reactie op jeugddelinquentie, een evenwichtsoefening op het kruispunt van strafrechtsideologie en politieke realiteit. Update in de criminologie : jongeren en criminaliteit. Mechelen: Kluwer; 2003. p. 161–74.
MLA
De Ruyver, Brice. “De Maatschappelijke Reactie Op Jeugddelinquentie, Een Evenwichtsoefening Op Het Kruispunt Van Strafrechtsideologie En Politieke Realiteit.” Update in De Criminologie : Jongeren En Criminaliteit. Vol. 1. Mechelen: Kluwer, 2003. 161–174. Print.
@incollection{218920,
 author    = {De Ruyver, Brice},
 booktitle  = {Update in de criminologie : jongeren en criminaliteit},
 isbn     = {9059283708},
 language   = {dut},
 pages    = {161--174},
 publisher  = {Kluwer},
 series    = {Update in de criminologie},
 title    = {De maatschappelijke reactie op jeugddelinquentie, een evenwichtsoefening op het kruispunt van strafrechtsideologie en politieke realiteit},
 volume    = {1},
 year     = {2003},
}