Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie

Aimé Heene UGent, Johan Vanhaverbeke and Simonne Vermeylen (2012)
abstract
Strategiebepaling blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij managers is de verleiding groot om snel te grijpen naar modieuze concepten. Bedrijven missen vaak een solide basis om te beslissen welke mogelijkheden tot duurzaam succes kunnen leiden. Wie dieper wil graven, dreigt in het ongewisse te blijven over de meest geschikte manier om efficiënt en effectief een strategie te bepalen en uit te voeren. Dankzij de stapsgewijze aanpak van dit Praktijkboek Strategie zet je strategisch denken om in praktisch doen. Op basis van jarenlange consultancyervaring stelden de auteurs dit werkinstrument samen om in team een strategie te ontwikkelen en met succes uit te voeren. Praktijkboek Strategie biedt een handig en verantwoord stappenplan om op een gefaseerde manier het strategisch denken in praktisch doen om te zetten. Centraal staan de werkbladen die voorafgegaan worden door een korte maar grondige uitleg over het doel van de stap, theoretische onderbouw en succesbepalende factoren. Het gedrukte boek beperkt zich tot de essentie. Wie verdieping zoekt, vindt deze op het uiterst toegankelijke online leerplatform. Zo kan iedereen op zijn eigen ritme en behoefte met dit boek aan de slag.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
book
publication status
published
subject
keyword
stappenplan, strategisch management, strategiebepaling, strategie implementatie
pages
220 pages
publisher
Lannoo Campus
place of publication
Tielt
ISBN
9789077432532
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
B1
additional info
www.praktijkboekstrategie.com biedt een on line leerplatform bij het boek
copyright statement
I have transferred the copyright for this publication to the publisher
id
2152816
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-2152816
date created
2012-06-14 10:09:10
date last changed
2017-01-02 09:55:11
@book{2152816,
 abstract   = {Strategiebepaling blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij managers is de verleiding groot om snel te grijpen naar modieuze concepten. Bedrijven missen vaak een solide
basis om te beslissen welke mogelijkheden tot duurzaam succes kunnen leiden. Wie dieper wil graven, dreigt in het ongewisse te blijven over de meest geschikte manier om effici{\"e}nt en effectief een strategie te bepalen en uit te voeren. Dankzij de stapsgewijze aanpak van dit Praktijkboek Strategie zet je strategisch denken om in praktisch doen. Op basis van jarenlange consultancyervaring stelden de auteurs dit werkinstrument samen om in team een strategie te ontwikkelen en met succes uit te voeren. Praktijkboek Strategie biedt een handig en verantwoord stappenplan om op een gefaseerde manier het strategisch denken in praktisch doen om te zetten. Centraal staan de werkbladen die voorafgegaan worden door een korte maar grondige uitleg over het doel van de stap, theoretische onderbouw en succesbepalende factoren. Het gedrukte boek beperkt zich tot de essentie. Wie verdieping zoekt, vindt deze op het uiterst toegankelijke online leerplatform. Zo kan iedereen op zijn eigen ritme en behoefte met dit boek aan de slag.},
 author    = {Heene, Aim{\'e} and Vanhaverbeke, Johan and Vermeylen, Simonne},
 isbn     = {9789077432532},
 keyword   = {stappenplan,strategisch management,strategiebepaling,strategie implementatie},
 language   = {dut},
 pages    = {220},
 publisher  = {Lannoo Campus},
 title    = {Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie},
 year     = {2012},
}

Chicago
Heene, Aimé, Johan Vanhaverbeke, and Simonne Vermeylen. 2012. Praktijkboek Strategie: Routeplan Voor Het Ontwikkelen Van Een Werkbare Bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus.
APA
Heene, A., Vanhaverbeke, J., & Vermeylen, S. (2012). Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus.
Vancouver
1.
Heene A, Vanhaverbeke J, Vermeylen S. Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus; 2012.
MLA
Heene, Aimé, Johan Vanhaverbeke, and Simonne Vermeylen. Praktijkboek Strategie: Routeplan Voor Het Ontwikkelen Van Een Werkbare Bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus, 2012. Print.