Advanced search

Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie

(2012)
Author
Organization
Abstract
Strategiebepaling blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij managers is de verleiding groot om snel te grijpen naar modieuze concepten. Bedrijven missen vaak een solide basis om te beslissen welke mogelijkheden tot duurzaam succes kunnen leiden. Wie dieper wil graven, dreigt in het ongewisse te blijven over de meest geschikte manier om efficiënt en effectief een strategie te bepalen en uit te voeren. Dankzij de stapsgewijze aanpak van dit Praktijkboek Strategie zet je strategisch denken om in praktisch doen. Op basis van jarenlange consultancyervaring stelden de auteurs dit werkinstrument samen om in team een strategie te ontwikkelen en met succes uit te voeren. Praktijkboek Strategie biedt een handig en verantwoord stappenplan om op een gefaseerde manier het strategisch denken in praktisch doen om te zetten. Centraal staan de werkbladen die voorafgegaan worden door een korte maar grondige uitleg over het doel van de stap, theoretische onderbouw en succesbepalende factoren. Het gedrukte boek beperkt zich tot de essentie. Wie verdieping zoekt, vindt deze op het uiterst toegankelijke online leerplatform. Zo kan iedereen op zijn eigen ritme en behoefte met dit boek aan de slag.
Keywords
stappenplan, strategisch management, strategiebepaling, strategie implementatie

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Heene, Aimé, Johan Vanhaverbeke, and Simonne Vermeylen. 2012. Praktijkboek Strategie: Routeplan Voor Het Ontwikkelen Van Een Werkbare Bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus.
APA
Heene, A., Vanhaverbeke, J., & Vermeylen, S. (2012). Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus.
Vancouver
1.
Heene A, Vanhaverbeke J, Vermeylen S. Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus; 2012.
MLA
Heene, Aimé, Johan Vanhaverbeke, and Simonne Vermeylen. Praktijkboek Strategie: Routeplan Voor Het Ontwikkelen Van Een Werkbare Bedrijfsstrategie. Tielt: Lannoo Campus, 2012. Print.
@book{2152816,
 abstract   = {Strategiebepaling blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij managers is de verleiding groot om snel te grijpen naar modieuze concepten. Bedrijven missen vaak een solide
basis om te beslissen welke mogelijkheden tot duurzaam succes kunnen leiden. Wie dieper wil graven, dreigt in het ongewisse te blijven over de meest geschikte manier om efficiënt en effectief een strategie te bepalen en uit te voeren. Dankzij de stapsgewijze aanpak van dit Praktijkboek Strategie zet je strategisch denken om in praktisch doen. Op basis van jarenlange consultancyervaring stelden de auteurs dit werkinstrument samen om in team een strategie te ontwikkelen en met succes uit te voeren. Praktijkboek Strategie biedt een handig en verantwoord stappenplan om op een gefaseerde manier het strategisch denken in praktisch doen om te zetten. Centraal staan de werkbladen die voorafgegaan worden door een korte maar grondige uitleg over het doel van de stap, theoretische onderbouw en succesbepalende factoren. Het gedrukte boek beperkt zich tot de essentie. Wie verdieping zoekt, vindt deze op het uiterst toegankelijke online leerplatform. Zo kan iedereen op zijn eigen ritme en behoefte met dit boek aan de slag.},
 author    = {Heene, Aimé and Vanhaverbeke, Johan and Vermeylen, Simonne},
 isbn     = {9789077432532},
 keywords   = {stappenplan,strategisch management,strategiebepaling,strategie implementatie},
 language   = {dut},
 pages    = {220},
 publisher  = {Lannoo Campus},
 title    = {Praktijkboek strategie: routeplan voor het ontwikkelen van een werkbare bedrijfsstrategie},
 year     = {2012},
}