Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Smedt, Peter. 2004. “De Watertoets: Breekijzer Van De Watersector?” In Milieurecht in De Lage Landen : Rechtsvergelijkende Studies over De Milieuvergunning, Emissiehandel, De Watertoets, Natuurbescherming En Bestuurlijke Handhaving in Vlaanderen En Nederland, 179–202. Boom Juridische Uitgevers.
APA
De Smedt, Peter. (2004). De watertoets: breekijzer van de watersector? Milieurecht in de lage landen : rechtsvergelijkende studies over de milieuvergunning, emissiehandel, de watertoets, natuurbescherming en bestuurlijke handhaving in Vlaanderen en Nederland (pp. 179–202). Boom Juridische Uitgevers.
Vancouver
1.
De Smedt P. De watertoets: breekijzer van de watersector? Milieurecht in de lage landen : rechtsvergelijkende studies over de milieuvergunning, emissiehandel, de watertoets, natuurbescherming en bestuurlijke handhaving in Vlaanderen en Nederland. Boom Juridische Uitgevers; 2004. p. 179–202.
MLA
De Smedt, Peter. “De Watertoets: Breekijzer Van De Watersector?” Milieurecht in De Lage Landen : Rechtsvergelijkende Studies over De Milieuvergunning, Emissiehandel, De Watertoets, Natuurbescherming En Bestuurlijke Handhaving in Vlaanderen En Nederland. Boom Juridische Uitgevers, 2004. 179–202. Print.
@incollection{212879,
 author    = {De Smedt, Peter},
 booktitle  = {Milieurecht in de lage landen : rechtsvergelijkende studies over de milieuvergunning, emissiehandel, de watertoets, natuurbescherming en bestuurlijke handhaving in Vlaanderen en Nederland},
 isbn     = {90-5454-437-6},
 language   = {eng},
 pages    = {179--202},
 publisher  = {Boom Juridische Uitgevers},
 title    = {De watertoets: breekijzer van de watersector?},
 year     = {2004},
}