Advanced search
Add to list

Onderwijsevaluatie door studenten: een van de belangrijke schakels in de kwaliteitszorg aan de Universiteit Gent

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Willems, Jacques, et al. “Onderwijsevaluatie Door Studenten: Een van de Belangrijke Schakels in de Kwaliteitszorg Aan de Universiteit Gent.” TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID, 1998, pp. 242–43.
APA
Willems, J., Hoogewijs, R., & De Potter, R. (1998). Onderwijsevaluatie door studenten: een van de belangrijke schakels in de kwaliteitszorg aan de Universiteit Gent. TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID, 242–243.
Chicago author-date
Willems, Jacques, Robert Hoogewijs, and Rudy De Potter. 1998. “Onderwijsevaluatie Door Studenten: Een van de Belangrijke Schakels in de Kwaliteitszorg Aan de Universiteit Gent.” TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID, 242–43.
Chicago author-date (all authors)
Willems, Jacques, Robert Hoogewijs, and Rudy De Potter. 1998. “Onderwijsevaluatie Door Studenten: Een van de Belangrijke Schakels in de Kwaliteitszorg Aan de Universiteit Gent.” TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID: 242–243.
Vancouver
1.
Willems J, Hoogewijs R, De Potter R. Onderwijsevaluatie door studenten: een van de belangrijke schakels in de kwaliteitszorg aan de Universiteit Gent. TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID. 1998;242–3.
IEEE
[1]
J. Willems, R. Hoogewijs, and R. De Potter, “Onderwijsevaluatie door studenten: een van de belangrijke schakels in de kwaliteitszorg aan de Universiteit Gent,” TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID, pp. 242–243, 1998.
@article{207638,
 author    = {{Willems, Jacques and Hoogewijs, Robert and De Potter, Rudy}},
 issn     = {{0778-0443}},
 journal   = {{TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{242--243}},
 title    = {{Onderwijsevaluatie door studenten: een van de belangrijke schakels in de kwaliteitszorg aan de Universiteit Gent}},
 year     = {{1998}},
}