Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Nieuws uit de vakgroep textielkunde: semi-industriële co-extrusielijn voor de productie van monofilamenten

Gustaaf Schoukens and Stijn Rambour UGent (2012) UNITEX : TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE. p.51-51
abstract
De vakgroep Textielkunde heeft sinds kort, door de steun van de Hercules-Slichting, de beschikking over een semi-industriele co-extrusielijn voor de productie van monofilamenten die als basis dienen voor de productie van kunstgrasvelden. Deze opstelling stell ons in staat om wetenschappelijke studies uit te voeren met monofilamenten verkregen onder industriele voorwaarden. Het strekken van de monofilamenten in vaste fase en de daaropvolgende temperatuurbehandelingen kunnen in één continue lijn uitgevoerd worden en met snelheden die de industriële snelheden en condities benaderen. Dit moet ons in staat stellen om een meer gefundeerde wetenschappelijke benadering uit te bouwen van de invloeden van de procesparameters op de uiteindelijke sporttechnische eigenschappen van de monofilamenten en van de uiteindelijke kunstgrasvelden.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle (original)
publication status
published
subject
journal title
UNITEX : TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE
UNITEX (Deinze)
issue
1
pages
51 - 51
project
19108910W
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
A4
copyright statement
I have transferred the copyright for this publication to the publisher
id
2070107
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-2070107
date created
2012-03-20 14:14:23
date last changed
2017-03-09 12:11:47
@article{2070107,
 abstract   = {De vakgroep Textielkunde heeft sinds kort, door de steun van de Hercules-Slichting, de beschikking over een semi-industriele co-extrusielijn voor de productie van monofilamenten die als basis dienen voor de productie van kunstgrasvelden. Deze opstelling stell ons in staat om wetenschappelijke studies uit te voeren met monofilamenten verkregen onder industriele voorwaarden. Het strekken van de monofilamenten in vaste fase en de daaropvolgende temperatuurbehandelingen kunnen in {\'e}{\'e}n continue lijn uitgevoerd worden en met snelheden die de industri{\"e}le snelheden en condities benaderen. Dit moet ons in staat stellen om een meer gefundeerde wetenschappelijke benadering uit te bouwen van de invloeden van de procesparameters op de uiteindelijke sporttechnische eigenschappen van de monofilamenten en van de uiteindelijke kunstgrasvelden.},
 author    = {Schoukens, Gustaaf and Rambour, Stijn},
 journal   = {UNITEX : TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {51--51},
 title    = {Nieuws uit de vakgroep textielkunde: semi-industri{\"e}le co-extrusielijn voor de productie van monofilamenten},
 year     = {2012},
}

Chicago
Schoukens, Gustaaf, and Stijn Rambour. 2012. “Nieuws Uit De Vakgroep Textielkunde: Semi-industriële Co-extrusielijn Voor De Productie Van Monofilamenten.” Unitex : Tweemaandelijks Tijdschrift Voor De Textielindustrie (1): 51–51.
APA
Schoukens, G., & Rambour, S. (2012). Nieuws uit de vakgroep textielkunde: semi-industriële co-extrusielijn voor de productie van monofilamenten. UNITEX : TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE, (1), 51–51.
Vancouver
1.
Schoukens G, Rambour S. Nieuws uit de vakgroep textielkunde: semi-industriële co-extrusielijn voor de productie van monofilamenten. UNITEX : TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE. 2012;(1):51–51.
MLA
Schoukens, Gustaaf, and Stijn Rambour. “Nieuws Uit De Vakgroep Textielkunde: Semi-industriële Co-extrusielijn Voor De Productie Van Monofilamenten.” UNITEX : TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT VOOR DE TEXTIELINDUSTRIE 1 (2012): 51–51. Print.