Advanced search

Voorstelling doctoraatsproject 'Au Coeur de la Cour': een analyse van het personeel en de werking van de griffie van de Raad van Vlaanderen (15de-18de eeuw)

Joke Verfaillie (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verfaillie, Joke. 2007. “Voorstelling Doctoraatsproject ‘Au Coeur De La Cour’: Een Analyse Van Het Personeel En De Werking Van De Griffie Van De Raad Van Vlaanderen (15de-18de Eeuw).” In Instituut Voor Rechtsgeschiedenis, Abstracts.
APA
Verfaillie, J. (2007). Voorstelling doctoraatsproject “Au Coeur de la Cour”: een analyse van het personeel en de werking van de griffie van de Raad van Vlaanderen (15de-18de eeuw). Instituut voor Rechtsgeschiedenis, Abstracts. Presented at the Instituut voor Rechtsgeschiedenis.
Vancouver
1.
Verfaillie J. Voorstelling doctoraatsproject “Au Coeur de la Cour”: een analyse van het personeel en de werking van de griffie van de Raad van Vlaanderen (15de-18de eeuw). Instituut voor Rechtsgeschiedenis, Abstracts. 2007.
MLA
Verfaillie, Joke. “Voorstelling Doctoraatsproject ‘Au Coeur De La Cour’: Een Analyse Van Het Personeel En De Werking Van De Griffie Van De Raad Van Vlaanderen (15de-18de Eeuw).” Instituut Voor Rechtsgeschiedenis, Abstracts. 2007. Print.
@inproceedings{2019689,
 author    = {Verfaillie, Joke},
 booktitle  = {Instituut voor Rechtsgeschiedenis, Abstracts},
 language   = {dut},
 location   = {Gent},
 title    = {Voorstelling doctoraatsproject 'Au Coeur de la Cour': een analyse van het personeel en de werking van de griffie van de Raad van Vlaanderen (15de-18de eeuw)},
 year     = {2007},
}