Advanced search

Veiligheid van gepasteuriseerde kant-en- klare maaltijden

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Daelman, Jeff, and Guido Bresseleers. 2011. “Veiligheid Van Gepasteuriseerde Kant-en- Klare Maaltijden.” In Food Microbiology, 16th Conference, Abstracts. Belgian Society for Food Microbiology (BSFM).
APA
Daelman, Jeff, & Bresseleers, G. (2011). Veiligheid van gepasteuriseerde kant-en- klare maaltijden. Food Microbiology, 16th Conference, Abstracts. Presented at the 16th Conference on Food Microbiology (BSFM 2011), Belgian Society for Food Microbiology (BSFM).
Vancouver
1.
Daelman J, Bresseleers G. Veiligheid van gepasteuriseerde kant-en- klare maaltijden. Food Microbiology, 16th Conference, Abstracts. Belgian Society for Food Microbiology (BSFM); 2011.
MLA
Daelman, Jeff, and Guido Bresseleers. “Veiligheid Van Gepasteuriseerde Kant-en- Klare Maaltijden.” Food Microbiology, 16th Conference, Abstracts. Belgian Society for Food Microbiology (BSFM), 2011. Print.
@inproceedings{1988817,
  author       = {Daelman, Jeff and Bresseleers, Guido},
  booktitle    = {Food Microbiology, 16th Conference, Abstracts},
  language     = {dut},
  location     = {Brussels, Belgium},
  publisher    = {Belgian Society for Food Microbiology (BSFM)},
  title        = {Veiligheid van gepasteuriseerde kant-en- klare maaltijden},
  year         = {2011},
}