Ghent University Academic Bibliography

Advanced

UGent maakt frietjes gezonder: minder schadelijke stoffen bij bakken

Benedikt Sas UGent (2010) HET NIEUWSBLAD. p.?-?
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (newsArticle)
publication status
published
subject
keyword
Frietjes
in
HET NIEUWSBLAD
Nieuwsblad
issue
?
pages
? - ?
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
id
1983165
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-1983165
date created
2012-01-11 11:29:27
date last changed
2016-12-19 15:47:49
@misc{1983165,
  author       = {Sas, Benedikt},
  keyword      = {Frietjes},
  language     = {dut},
  number       = {?},
  pages        = {?--?},
  series       = {HET NIEUWSBLAD},
  title        = {UGent maakt frietjes gezonder: minder schadelijke stoffen bij bakken},
  year         = {2010},
}

Chicago
Sas, Benedikt. 2010. “UGent Maakt Frietjes Gezonder: Minder Schadelijke Stoffen Bij Bakken.” Het Nieuwsblad.
APA
Sas, Benedikt. (2010). UGent maakt frietjes gezonder: minder schadelijke stoffen bij bakken. HET NIEUWSBLAD.
Vancouver
1.
Sas B. UGent maakt frietjes gezonder: minder schadelijke stoffen bij bakken. HET NIEUWSBLAD. 2010. p. ?–?
MLA
Sas, Benedikt. “UGent Maakt Frietjes Gezonder: Minder Schadelijke Stoffen Bij Bakken.” HET NIEUWSBLAD 2010 : ?–? Print.