Advanced search

Vluchtelingen en grensoverschrijdende agressie in de Great Lakes Region

Ruddy Doom (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Doom, Ruddy. 1998. “Vluchtelingen En Grensoverschrijdende Agressie in De Great Lakes Region.” In ASC-BuZa Studiedag : Grenzen En Etniciteit in Afrika, Bundels Van De Bijdragen. Den Haag, Nederland: Nederland. Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).
APA
Doom, Ruddy. (1998). Vluchtelingen en grensoverschrijdende agressie in de Great Lakes Region. ASC-BuZa studiedag : Grenzen en etniciteit in Afrika, bundels van de bijdragen. Presented at the ASC-BuZa studiedag : Grenzen en etniciteit in Afrika, Den Haag, Nederland: Nederland. Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).
Vancouver
1.
Doom R. Vluchtelingen en grensoverschrijdende agressie in de Great Lakes Region. ASC-BuZa studiedag : Grenzen en etniciteit in Afrika, bundels van de bijdragen. Den Haag, Nederland: Nederland. Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa); 1998.
MLA
Doom, Ruddy. “Vluchtelingen En Grensoverschrijdende Agressie in De Great Lakes Region.” ASC-BuZa Studiedag : Grenzen En Etniciteit in Afrika, Bundels Van De Bijdragen. Den Haag, Nederland: Nederland. Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa), 1998. Print.
@inproceedings{1899812,
 author    = {Doom, Ruddy},
 booktitle  = {ASC-BuZa studiedag : Grenzen en etniciteit in Afrika, bundels van de bijdragen},
 language   = {dut},
 location   = {Leiden, Nederland},
 pages    = {3},
 publisher  = {Nederland. Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa)},
 title    = {Vluchtelingen en grensoverschrijdende agressie in de Great Lakes Region},
 year     = {1998},
}