Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Thermische optimalisatie van raamprofielen, deel 3: een nieuw elan voor PVC buitenschrijnwerk

Nathan Van Den Bossche UGent (2011) SCHRIJNWERK.
abstract
Vroeger werd pvc schrijnwerk vaak geassocieerd met goedkope en kleine ramen. Soms werden ze ook niet als even kwalitatief beschouwd als houten en aluminium ramen. Inmiddels heeft de sector zich echter sterk ontwikkeld en worden zeer kwalitatieve profielen aangeboden die op thermisch gebied vaak vooruitstrevend zijn en daarom ook regelmatig toegepast worden in passiefhuizen. In dit artikel bekijken we welke ingrepen er mogelijk zijn om de energieverliezen te beperken, en welke van die oplossingen de meest efficiënte zijn.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle (original)
publication status
published
subject
journal title
SCHRIJNWERK
Schrijnwerk
issue
166
pages
3 pages
publisher
Professional Media Group
place of publication
Zedelgem
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
A4
copyright statement
I have transferred the copyright for this publication to the publisher
id
1847348
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-1847348
date created
2011-06-29 16:35:36
date last changed
2017-01-02 09:56:43
@article{1847348,
 abstract   = {Vroeger werd pvc schrijnwerk vaak geassocieerd met goedkope en kleine ramen. Soms werden ze ook niet als even kwalitatief beschouwd als houten en aluminium ramen. Inmiddels heeft de sector zich echter sterk ontwikkeld en worden zeer kwalitatieve profielen aangeboden die op thermisch gebied vaak vooruitstrevend zijn en daarom ook regelmatig toegepast worden in passiefhuizen. In dit artikel bekijken we welke ingrepen er mogelijk zijn om de energieverliezen te beperken, en welke van die oplossingen de meest effici{\"e}nte zijn.},
 author    = {Van Den Bossche, Nathan},
 journal   = {SCHRIJNWERK},
 language   = {dut},
 number    = {166},
 pages    = {3},
 publisher  = {Professional Media Group},
 title    = {Thermische optimalisatie van raamprofielen, deel 3: een nieuw elan voor PVC buitenschrijnwerk},
 year     = {2011},
}

Chicago
Van Den Bossche, Nathan. 2011. “Thermische Optimalisatie Van Raamprofielen, Deel 3: Een Nieuw Elan Voor PVC Buitenschrijnwerk.” Schrijnwerk (166).
APA
Van Den Bossche, N. (2011). Thermische optimalisatie van raamprofielen, deel 3: een nieuw elan voor PVC buitenschrijnwerk. SCHRIJNWERK, (166).
Vancouver
1.
Van Den Bossche N. Thermische optimalisatie van raamprofielen, deel 3: een nieuw elan voor PVC buitenschrijnwerk. SCHRIJNWERK. Zedelgem: Professional Media Group; 2011;(166).
MLA
Van Den Bossche, Nathan. “Thermische Optimalisatie Van Raamprofielen, Deel 3: Een Nieuw Elan Voor PVC Buitenschrijnwerk.” SCHRIJNWERK 166 (2011): n. pag. Print.