Advanced search

Het verschil is meer dan de som: ze bestaan nog, de progressieven die rillen van de voorstellen van het stevaertisme en het links-liberale spirit

Carl Devos (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Devos, Carl. 2003. “Het Verschil Is Meer Dan De Som: Ze Bestaan Nog, De Progressieven Die Rillen Van De Voorstellen Van Het Stevaertisme En Het Links-liberale Spirit.” De Standaard.
APA
Devos, Carl. (2003). Het verschil is meer dan de som: ze bestaan nog, de progressieven die rillen van de voorstellen van het stevaertisme en het links-liberale spirit. De Standaard.
Vancouver
1.
Devos C. Het verschil is meer dan de som: ze bestaan nog, de progressieven die rillen van de voorstellen van het stevaertisme en het links-liberale spirit. De Standaard. 2003.
MLA
Devos, Carl. “Het Verschil Is Meer Dan De Som: Ze Bestaan Nog, De Progressieven Die Rillen Van De Voorstellen Van Het Stevaertisme En Het Links-liberale Spirit.” De Standaard 2003 : n. pag. Print.
@misc{167344,
 author    = {Devos, Carl},
 issn     = {0779-3847},
 language   = {dut},
 series    = {De Standaard},
 title    = {Het verschil is meer dan de som: ze bestaan nog, de progressieven die rillen van de voorstellen van het stevaertisme en het links-liberale spirit},
 year     = {2003},
}