Advanced search

Omgaan zonder racisme. Leerkrachten maken het verschil! CLIM in het kader van 'Aansluiting en Maatschappelijke Differentiatie in de Lerarenopleiding'.

(2002)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vleurick, An. 2002. “Omgaan Zonder Racisme. Leerkrachten Maken Het Verschil! CLIM in Het Kader Van ‘Aansluiting En Maatschappelijke Differentiatie in De Lerarenopleiding’.” Gent ; BELGIUM: Steunpunt intercultureel onderwijs.
APA
Vleurick, A. (2002). Omgaan zonder racisme. Leerkrachten maken het verschil! CLIM in het kader van “Aansluiting en Maatschappelijke Differentiatie in de Lerarenopleiding”. Gent ; BELGIUM: Steunpunt intercultureel onderwijs.
Vancouver
1.
Vleurick A. Omgaan zonder racisme. Leerkrachten maken het verschil! CLIM in het kader van “Aansluiting en Maatschappelijke Differentiatie in de Lerarenopleiding”. Gent ; BELGIUM: Steunpunt intercultureel onderwijs; 2002. p. ?
MLA
Vleurick, An. “Omgaan Zonder Racisme. Leerkrachten Maken Het Verschil! CLIM in Het Kader Van ‘Aansluiting En Maatschappelijke Differentiatie in De Lerarenopleiding’.” 2002 : ? Print.
@misc{165799,
 author    = {Vleurick, An},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 publisher  = {Steunpunt intercultureel onderwijs},
 title    = {Omgaan zonder racisme. Leerkrachten maken het verschil! CLIM in het kader van 'Aansluiting en Maatschappelijke Differentiatie in de Lerarenopleiding'.},
 year     = {2002},
}