Advanced search

Idiomatisch taalgebruik, interferentie en het object van de vertaling: fenomenologische beschouwingen bij de studie van taalnormen in de toegepaste vertaalwetenschap en het vreemdetalenonderwijs.

Klaas Willems (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Willems, Klaas. 2002. “Idiomatisch Taalgebruik, Interferentie En Het Object Van De Vertaling: Fenomenologische Beschouwingen Bij De Studie Van Taalnormen in De Toegepaste Vertaalwetenschap En Het Vreemdetalenonderwijs.” In De Overzet : Een Bundel over Vertalen, 42:105–135. Bond Gentse Germanisten.
APA
Willems, K. (2002). Idiomatisch taalgebruik, interferentie en het object van de vertaling: fenomenologische beschouwingen bij de studie van taalnormen in de toegepaste vertaalwetenschap en het vreemdetalenonderwijs. De overzet : een bundel over vertalen (Vol. 42, pp. 105–135). Bond Gentse Germanisten.
Vancouver
1.
Willems K. Idiomatisch taalgebruik, interferentie en het object van de vertaling: fenomenologische beschouwingen bij de studie van taalnormen in de toegepaste vertaalwetenschap en het vreemdetalenonderwijs. De overzet : een bundel over vertalen. Bond Gentse Germanisten; 2002. p. 105–35.
MLA
Willems, Klaas. “Idiomatisch Taalgebruik, Interferentie En Het Object Van De Vertaling: Fenomenologische Beschouwingen Bij De Studie Van Taalnormen in De Toegepaste Vertaalwetenschap En Het Vreemdetalenonderwijs.” De Overzet : Een Bundel over Vertalen. Vol. 42. Bond Gentse Germanisten, 2002. 105–135. Print.
@incollection{165366,
 author    = {Willems, Klaas},
 booktitle  = {De overzet : een bundel over vertalen},
 isbn     = {N/A},
 issn     = {0778-5453},
 language   = {dut},
 pages    = {105--135},
 publisher  = {Bond Gentse Germanisten},
 series    = {Spieghel historiael},
 title    = {Idiomatisch taalgebruik, interferentie en het object van de vertaling: fenomenologische beschouwingen bij de studie van taalnormen in de toegepaste vertaalwetenschap en het vreemdetalenonderwijs.},
 volume    = {42},
 year     = {2002},
}