Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van 'traditionele' landbouwpraktijken naar 'moderne' landbouw op het Paaseiland

Geertrui Louwagie (2002) Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p..
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc
publication status
published
subject
in
Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p.
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
id
163752
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-163752
date created
2004-01-14 13:39:00
date last changed
2016-12-19 15:41:18
@misc{163752,
 author    = {Louwagie, Geertrui},
 language   = {dut},
 series    = {Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p.},
 title    = {Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van 'traditionele' landbouwpraktijken naar 'moderne' landbouw op het Paaseiland},
 year     = {2002},
}

Chicago
Louwagie, Geertrui. 2002. “Opmaak Van Een Gegevensbank over Het Traditioneel Bodembeheer in Relatie Met Het Bodemgebruik En De Aanwezige Bodemtypen Binnen Het Kader Van De Recente Overgang Van ‘Traditionele’ Landbouwpraktijken Naar ‘Moderne’ Landbouw Op Het Paaseiland.” Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort Studieverblijf in Het Buitenland 2002, 3 P.
APA
Louwagie, G. (2002). Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van “traditionele” landbouwpraktijken naar “moderne” landbouw op het Paaseiland. Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p.
Vancouver
1.
Louwagie G. Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van “traditionele” landbouwpraktijken naar “moderne” landbouw op het Paaseiland. Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p. 2002.
MLA
Louwagie, Geertrui. “Opmaak Van Een Gegevensbank over Het Traditioneel Bodembeheer in Relatie Met Het Bodemgebruik En De Aanwezige Bodemtypen Binnen Het Kader Van De Recente Overgang Van ‘Traditionele’ Landbouwpraktijken Naar ‘Moderne’ Landbouw Op Het Paaseiland.” Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p. 2002 : n. pag. Print.