Advanced search

Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van 'traditionele' landbouwpraktijken naar 'moderne' landbouw op het Paaseiland

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Louwagie, Geertrui. 2002. “Opmaak Van Een Gegevensbank over Het Traditioneel Bodembeheer in Relatie Met Het Bodemgebruik En De Aanwezige Bodemtypen Binnen Het Kader Van De Recente Overgang Van ‘Traditionele’ Landbouwpraktijken Naar ‘Moderne’ Landbouw Op Het Paaseiland.” Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort Studieverblijf in Het Buitenland 2002, 3 P.
APA
Louwagie, G. (2002). Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van “traditionele” landbouwpraktijken naar “moderne” landbouw op het Paaseiland. Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p.
Vancouver
1.
Louwagie G. Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van “traditionele” landbouwpraktijken naar “moderne” landbouw op het Paaseiland. Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p. 2002.
MLA
Louwagie, Geertrui. “Opmaak Van Een Gegevensbank over Het Traditioneel Bodembeheer in Relatie Met Het Bodemgebruik En De Aanwezige Bodemtypen Binnen Het Kader Van De Recente Overgang Van ‘Traditionele’ Landbouwpraktijken Naar ‘Moderne’ Landbouw Op Het Paaseiland.” Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p. 2002 : n. pag. Print.
@misc{163752,
 author    = {Louwagie, Geertrui},
 language   = {dut},
 series    = {Rapport, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen, Kort studieverblijf in het buitenland 2002, 3 p.},
 title    = {Opmaak van een gegevensbank over het traditioneel bodembeheer in relatie met het bodemgebruik en de aanwezige bodemtypen binnen het kader van de recente overgang van 'traditionele' landbouwpraktijken naar 'moderne' landbouw op het Paaseiland},
 year     = {2002},
}