Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Saey, Pieter. 2002. “Sociale Identiteit, Culturele Strijd En Wereld-systeemanalyse.” In Ruimte Voor Het Verhaal Van De Andere. Over Het in- En Uitsluitend Vermogen Van Het Denken En Het Discours., 8:69–92. Mechelen-Berchem: CIMIC ; EPO.
APA
Saey, Pieter. (2002). Sociale identiteit, culturele strijd en wereld-systeemanalyse. Ruimte voor het verhaal van de andere. Over het in- en uitsluitend vermogen van het denken en het discours. (Vol. 8, pp. 69–92). Mechelen-Berchem: CIMIC ; EPO.
Vancouver
1.
Saey P. Sociale identiteit, culturele strijd en wereld-systeemanalyse. Ruimte voor het verhaal van de andere. Over het in- en uitsluitend vermogen van het denken en het discours. Mechelen-Berchem: CIMIC ; EPO; 2002. p. 69–92.
MLA
Saey, Pieter. “Sociale Identiteit, Culturele Strijd En Wereld-systeemanalyse.” Ruimte Voor Het Verhaal Van De Andere. Over Het in- En Uitsluitend Vermogen Van Het Denken En Het Discours. Vol. 8. Mechelen-Berchem: CIMIC ; EPO, 2002. 69–92. Print.
@incollection{163409,
 author    = {Saey, Pieter},
 booktitle  = {Ruimte voor het verhaal van de andere. Over het in- en uitsluitend vermogen van het denken en het discours.},
 isbn     = {90-6445-267-9},
 language   = {eng},
 pages    = {69--92},
 publisher  = {CIMIC ; EPO},
 series    = {Monografie{\"e}n over interculturaliteit},
 title    = {Sociale identiteit, culturele strijd en wereld-systeemanalyse.},
 volume    = {8},
 year     = {2002},
}