Advanced search

Nogmaals omtrent het in rechte treden van gemeenten: is er sprake van een koerswijziging inzake de formulering van de beslissing van het college van burgemeester en schepenen

Ludo Veny (UGent) and Tom De Sutter (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Veny, Ludo, and Tom De Sutter. 2002. “Nogmaals Omtrent Het in Rechte Treden Van Gemeenten: Is Er Sprake Van Een Koerswijziging Inzake De Formulering Van De Beslissing Van Het College Van Burgemeester En Schepenen.” Rechtskundig Weekblad: 521–528.
APA
Veny, Ludo, & De Sutter, T. (2002). Nogmaals omtrent het in rechte treden van gemeenten: is er sprake van een koerswijziging inzake de formulering van de beslissing van het college van burgemeester en schepenen. RECHTSKUNDIG WEEKBLAD, 521–528.
Vancouver
1.
Veny L, De Sutter T. Nogmaals omtrent het in rechte treden van gemeenten: is er sprake van een koerswijziging inzake de formulering van de beslissing van het college van burgemeester en schepenen. RECHTSKUNDIG WEEKBLAD. 2002;521–8.
MLA
Veny, Ludo, and Tom De Sutter. “Nogmaals Omtrent Het in Rechte Treden Van Gemeenten: Is Er Sprake Van Een Koerswijziging Inzake De Formulering Van De Beslissing Van Het College Van Burgemeester En Schepenen.” RECHTSKUNDIG WEEKBLAD (2002): 521–528. Print.
@article{160090,
 author    = {Veny, Ludo and De Sutter, Tom},
 issn     = {1782-3463},
 journal   = {RECHTSKUNDIG WEEKBLAD},
 language   = {dut},
 pages    = {521--528},
 title    = {Nogmaals omtrent het in rechte treden van gemeenten: is er sprake van een koerswijziging inzake de formulering van de beslissing van het college van burgemeester en schepenen},
 year     = {2002},
}