Advanced search

De bescherming van de houder van een instrument voor de elektronische overmaking van geldmiddelen: eindelijk een wettelijke regeling

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Steennot, Reinhard. 2002. “De Bescherming Van De Houder Van Een Instrument Voor De Elektronische Overmaking Van Geldmiddelen: Eindelijk Een Wettelijke Regeling.” De Juristenkrant (deurne) 54: 6–7.
APA
Steennot, R. (2002). De bescherming van de houder van een instrument voor de elektronische overmaking van geldmiddelen: eindelijk een wettelijke regeling. DE JURISTENKRANT (DEURNE), 54, 6–7.
Vancouver
1.
Steennot R. De bescherming van de houder van een instrument voor de elektronische overmaking van geldmiddelen: eindelijk een wettelijke regeling. DE JURISTENKRANT (DEURNE). 2002;54:6–7.
MLA
Steennot, Reinhard. “De Bescherming Van De Houder Van Een Instrument Voor De Elektronische Overmaking Van Geldmiddelen: Eindelijk Een Wettelijke Regeling.” DE JURISTENKRANT (DEURNE) 54 (2002): 6–7. Print.
@article{159775,
 author    = {Steennot, Reinhard},
 issn     = {1374-3538},
 journal   = {DE JURISTENKRANT (DEURNE)},
 language   = {dut},
 pages    = {6--7},
 title    = {De bescherming van de houder van een instrument voor de elektronische overmaking van geldmiddelen: eindelijk een wettelijke regeling},
 volume    = {54},
 year     = {2002},
}