Advanced search
Add to list

De klankwereld van muziek: inleiding tot de akoestische en sonologische grondslagen van de muziekwetenschap.

Marc Leman (UGent)
(2002)
Author
Organization
Keywords
IPEMtheory

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Leman, Marc. De Klankwereld Van Muziek: Inleiding Tot De Akoestische En Sonologische Grondslagen Van De Muziekwetenschap. Leuven, Belgium: Acco, 2002. Print.
APA
Leman, M. (2002). De klankwereld van muziek: inleiding tot de akoestische en sonologische grondslagen van de muziekwetenschap. Leuven, Belgium: Acco.
Chicago author-date
Leman, Marc. 2002. De Klankwereld Van Muziek: Inleiding Tot De Akoestische En Sonologische Grondslagen Van De Muziekwetenschap. Leuven, Belgium: Acco.
Chicago author-date (all authors)
Leman, Marc. 2002. De Klankwereld Van Muziek: Inleiding Tot De Akoestische En Sonologische Grondslagen Van De Muziekwetenschap. Leuven, Belgium: Acco.
Vancouver
1.
Leman M. De klankwereld van muziek: inleiding tot de akoestische en sonologische grondslagen van de muziekwetenschap. Leuven, Belgium: Acco; 2002.
IEEE
[1]
M. Leman, De klankwereld van muziek: inleiding tot de akoestische en sonologische grondslagen van de muziekwetenschap. Leuven, Belgium: Acco, 2002.
@book{159565,
 author    = {Leman, Marc},
 isbn     = {90-334-4630-8},
 keywords   = {IPEMtheory},
 language   = {dut},
 pages    = {98},
 publisher  = {Acco},
 title    = {De klankwereld van muziek: inleiding tot de akoestische en sonologische grondslagen van de muziekwetenschap.},
 year     = {2002},
}