Advanced search

Waarom volgt de praktijk niet altijd de wetenschap in personeelsbeleid ? Het geval van gestructureerde interviews

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Lievens, Filip, and A DE PAEPE. 2002. “Waarom Volgt De Praktijk Niet Altijd De Wetenschap in Personeelsbeleid ? Het Geval Van Gestructureerde Interviews.” In Mens En Organisatie: Liber Amicorum Pol Coetsier, 51–71. Gent: Academia Press.
APA
Lievens, F., & DE PAEPE, A. (2002). Waarom volgt de praktijk niet altijd de wetenschap in personeelsbeleid ? Het geval van gestructureerde interviews. Mens en organisatie: liber amicorum Pol Coetsier (pp. 51–71). Gent: Academia Press.
Vancouver
1.
Lievens F, DE PAEPE A. Waarom volgt de praktijk niet altijd de wetenschap in personeelsbeleid ? Het geval van gestructureerde interviews. Mens en organisatie: liber amicorum Pol Coetsier. Gent: Academia Press; 2002. p. 51–71.
MLA
Lievens, Filip, and A DE PAEPE. “Waarom Volgt De Praktijk Niet Altijd De Wetenschap in Personeelsbeleid ? Het Geval Van Gestructureerde Interviews.” Mens En Organisatie: Liber Amicorum Pol Coetsier. Gent: Academia Press, 2002. 51–71. Print.
@incollection{159445,
 author    = {Lievens, Filip and DE PAEPE, A},
 booktitle  = {Mens en organisatie: liber amicorum Pol Coetsier},
 isbn     = {90-382-0360-8},
 language   = {dut},
 pages    = {51--71},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {Waarom volgt de praktijk niet altijd de wetenschap in personeelsbeleid ? Het geval van gestructureerde interviews},
 year     = {2002},
}