Advanced search

De waarde van een gefaseerde lerarenopleiding met betrekking tot de implementatie van beroepsprofielen voor leraren.

Antonia Aelterman (UGent) and Annemie Schepens (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Aelterman, Antonia, and Annemie Schepens. 2002. “De Waarde Van Een Gefaseerde Lerarenopleiding Met Betrekking Tot De Implementatie Van Beroepsprofielen Voor Leraren.” In In De Voetsporen Van Jacob Van Maerlant, ed. Paul Trio onder redactie van Raoul Bauer, Marjan De Smet, Brigitte Meijns, 401–419. Universitaire Pers Leuven.
APA
Aelterman, A., & Schepens, A. (2002). De waarde van een gefaseerde lerarenopleiding met betrekking tot de implementatie van beroepsprofielen voor leraren. In P. T. onder redactie van Raoul Bauer, Marjan De Smet, Brigitte Meijns (Ed.), In de voetsporen van Jacob van Maerlant (pp. 401–419). Universitaire Pers Leuven.
Vancouver
1.
Aelterman A, Schepens A. De waarde van een gefaseerde lerarenopleiding met betrekking tot de implementatie van beroepsprofielen voor leraren. In: onder redactie van Raoul Bauer, Marjan De Smet, Brigitte Meijns PT, editor. In de voetsporen van Jacob van Maerlant. Universitaire Pers Leuven; 2002. p. 401–19.
MLA
Aelterman, Antonia, and Annemie Schepens. “De Waarde Van Een Gefaseerde Lerarenopleiding Met Betrekking Tot De Implementatie Van Beroepsprofielen Voor Leraren.” In De Voetsporen Van Jacob Van Maerlant. Ed. Paul Trio onder redactie van Raoul Bauer, Marjan De Smet, Brigitte Meijns. Universitaire Pers Leuven, 2002. 401–419. Print.
@incollection{159239,
 author    = {Aelterman, Antonia and Schepens, Annemie},
 booktitle  = {In de voetsporen van Jacob van Maerlant},
 editor    = {onder redactie van Raoul Bauer, Marjan De Smet, Brigitte Meijns, Paul Trio},
 isbn     = {90-5867-256-5},
 language   = {dut},
 pages    = {401--419},
 publisher  = {Universitaire Pers Leuven},
 title    = {De waarde van een gefaseerde lerarenopleiding met betrekking tot de implementatie van beroepsprofielen voor leraren.},
 year     = {2002},
}