Advanced search

Commentaar bij 'De Vlaamse gaai in de zuidelijke dialecten', losse taalkaart van het Woordenboek van de Brabantse Dialecten (WBD), het Woordenboek van de Limburgse Dialecten (WLD) en het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten (WVD)

(2002)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Keymeulen, Jacques, Ronny Keulen, Jos Swanenberg, and Joep Kruijsen. 2002. “Commentaar Bij ‘De Vlaamse Gaai in De Zuidelijke Dialecten’, Losse Taalkaart Van Het Woordenboek Van De Brabantse Dialecten (WBD), Het Woordenboek Van De Limburgse Dialecten (WLD) En Het Woordenboek Van De Vlaamse Dialecten (WVD).”
APA
Van Keymeulen, J., Keulen, R., Swanenberg, J., & Kruijsen, J. (2002). Commentaar bij “De Vlaamse gaai in de zuidelijke dialecten”, losse taalkaart van het Woordenboek van de Brabantse Dialecten (WBD), het Woordenboek van de Limburgse Dialecten (WLD) en het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten (WVD).
Vancouver
1.
Van Keymeulen J, Keulen R, Swanenberg J, Kruijsen J. Commentaar bij “De Vlaamse gaai in de zuidelijke dialecten”, losse taalkaart van het Woordenboek van de Brabantse Dialecten (WBD), het Woordenboek van de Limburgse Dialecten (WLD) en het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten (WVD). 2002.
MLA
Van Keymeulen, Jacques, Ronny Keulen, Jos Swanenberg, et al. “Commentaar Bij ‘De Vlaamse Gaai in De Zuidelijke Dialecten’, Losse Taalkaart Van Het Woordenboek Van De Brabantse Dialecten (WBD), Het Woordenboek Van De Limburgse Dialecten (WLD) En Het Woordenboek Van De Vlaamse Dialecten (WVD).” 2002 : n. pag. Print.
@misc{158754,
 author    = {Van Keymeulen, Jacques and Keulen, Ronny and Swanenberg, Jos and Kruijsen, Joep},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 title    = {Commentaar bij 'De Vlaamse gaai in de zuidelijke dialecten', losse taalkaart van het Woordenboek van de Brabantse Dialecten (WBD), het Woordenboek van de Limburgse Dialecten (WLD) en het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten (WVD)},
 year     = {2002},
}