Advanced search

Moeten werknemers hun mond houden. Bedenkingen bij de (on)vrijheid van meningsuiting in de onderneming.

Patrick Humblet (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Humblet, Patrick. 2002. “Moeten Werknemers Hun Mond Houden. Bedenkingen Bij De (on)vrijheid Van Meningsuiting in De Onderneming.” In Met Rede Ontleed. De Rede Ontkleed. Opstellen Aangeboden Aan Fons Heyvaert Ter Gelegenheid Van Zijn Vijfenzestigste Verjaardag, 263–281. Gent: Mijs en Breesch.
APA
Humblet, P. (2002). Moeten werknemers hun mond houden. Bedenkingen bij de (on)vrijheid van meningsuiting in de onderneming. Met rede ontleed. De rede ontkleed. Opstellen aangeboden aan Fons Heyvaert ter gelegenheid van zijn vijfenzestigste verjaardag (pp. 263–281). Gent: Mijs en Breesch.
Vancouver
1.
Humblet P. Moeten werknemers hun mond houden. Bedenkingen bij de (on)vrijheid van meningsuiting in de onderneming. Met rede ontleed. De rede ontkleed. Opstellen aangeboden aan Fons Heyvaert ter gelegenheid van zijn vijfenzestigste verjaardag. Gent: Mijs en Breesch; 2002. p. 263–81.
MLA
Humblet, Patrick. “Moeten Werknemers Hun Mond Houden. Bedenkingen Bij De (on)vrijheid Van Meningsuiting in De Onderneming.” Met Rede Ontleed. De Rede Ontkleed. Opstellen Aangeboden Aan Fons Heyvaert Ter Gelegenheid Van Zijn Vijfenzestigste Verjaardag. Gent: Mijs en Breesch, 2002. 263–281. Print.
@incollection{153236,
 author    = {Humblet, Patrick},
 booktitle  = {Met rede ontleed. De rede ontkleed. Opstellen aangeboden aan Fons Heyvaert ter gelegenheid van zijn vijfenzestigste verjaardag},
 language   = {dut},
 pages    = {263--281},
 publisher  = {Mijs en Breesch},
 title    = {Moeten werknemers hun mond houden. Bedenkingen bij de (on)vrijheid van meningsuiting in de onderneming.},
 year     = {2002},
}