Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Humblet, Patrick, and R JANVIER. 2002. “De Beperking Van Het Stakingsrecht in De Publieke Sector.” In Vitale Behoeften, Essentiële Diensten, Minimumprestaties En Stakingsrecht : Naar Een Amendering En Actualisering Van De Prestatiewet?, ed. M. Rigaux and F. Dorssemont, 137–158. Antwerpen: Intersentia.
APA
Humblet, P., & JANVIER, R. (2002). De beperking van het stakingsrecht in de publieke sector. In M. Rigaux & F. Dorssemont (Eds.), Vitale behoeften, essentiële diensten, minimumprestaties en stakingsrecht : naar een amendering en actualisering van de Prestatiewet? (pp. 137–158). Antwerpen: Intersentia.
Vancouver
1.
Humblet P, JANVIER R. De beperking van het stakingsrecht in de publieke sector. In: Rigaux M, Dorssemont F, editors. Vitale behoeften, essentiële diensten, minimumprestaties en stakingsrecht : naar een amendering en actualisering van de Prestatiewet? Antwerpen: Intersentia; 2002. p. 137–58.
MLA
Humblet, Patrick, and R JANVIER. “De Beperking Van Het Stakingsrecht in De Publieke Sector.” Vitale Behoeften, Essentiële Diensten, Minimumprestaties En Stakingsrecht : Naar Een Amendering En Actualisering Van De Prestatiewet? Ed. M. Rigaux & F. Dorssemont. Antwerpen: Intersentia, 2002. 137–158. Print.
@incollection{153234,
 author    = {Humblet, Patrick and JANVIER, R},
 booktitle  = {Vitale behoeften, essenti{\"e}le diensten, minimumprestaties en stakingsrecht : naar een amendering en actualisering van de Prestatiewet?},
 editor    = {Rigaux, M. and Dorssemont, F.},
 isbn     = {978-90-5095-290-3},
 language   = {dut},
 pages    = {137--158},
 publisher  = {Intersentia},
 title    = {De beperking van het stakingsrecht in de publieke sector},
 year     = {2002},
}