Advanced search

Justitie over de grens: over noodzaak en mogelijkheid van een synthese tussen de belangen van strafrechtshandhaving en buitenlandse politiek bij vermoede ernstige schendingen van het internationaal humanitair recht

Gert Vermeulen (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vermeulen, Gert. 2002. “Justitie over De Grens: Over Noodzaak En Mogelijkheid Van Een Synthese Tussen De Belangen Van Strafrechtshandhaving En Buitenlandse Politiek Bij Vermoede Ernstige Schendingen Van Het Internationaal Humanitair Recht.” Orde Van De Dag : Criminaliteit En Samenleving 17: 39–47.
APA
Vermeulen, Gert. (2002). Justitie over de grens: over noodzaak en mogelijkheid van een synthese tussen de belangen van strafrechtshandhaving en buitenlandse politiek bij vermoede ernstige schendingen van het internationaal humanitair recht. ORDE VAN DE DAG : CRIMINALITEIT EN SAMENLEVING, 17, 39–47.
Vancouver
1.
Vermeulen G. Justitie over de grens: over noodzaak en mogelijkheid van een synthese tussen de belangen van strafrechtshandhaving en buitenlandse politiek bij vermoede ernstige schendingen van het internationaal humanitair recht. ORDE VAN DE DAG : CRIMINALITEIT EN SAMENLEVING. 2002;17:39–47.
MLA
Vermeulen, Gert. “Justitie over De Grens: Over Noodzaak En Mogelijkheid Van Een Synthese Tussen De Belangen Van Strafrechtshandhaving En Buitenlandse Politiek Bij Vermoede Ernstige Schendingen Van Het Internationaal Humanitair Recht.” ORDE VAN DE DAG : CRIMINALITEIT EN SAMENLEVING 17 (2002): 39–47. Print.
@article{153147,
 author    = {Vermeulen, Gert},
 issn     = {1781-9210},
 journal   = {ORDE VAN DE DAG : CRIMINALITEIT EN SAMENLEVING},
 language   = {dut},
 pages    = {39--47},
 title    = {Justitie over de grens: over noodzaak en mogelijkheid van een synthese tussen de belangen van strafrechtshandhaving en buitenlandse politiek bij vermoede ernstige schendingen van het internationaal humanitair recht},
 volume    = {17},
 year     = {2002},
}