Advanced search
Add to list

Naar een reële vernieuwing van de recherche? Een bilan van het sociaal-wetenschappelijke onderzoek inzake LPM.

Paul Ponsaers (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Ponsaers, Paul. “Naar Een Reële Vernieuwing van de Recherche? Een Bilan van Het Sociaal-Wetenschappelijke Onderzoek Inzake LPM.” Vernieuwing in de Recherche, edited by P. (ed.) Ponsaers, Maklu, 2002, pp. 7–10.
APA
Ponsaers, P. (2002). Naar een reële vernieuwing van de recherche? Een bilan van het sociaal-wetenschappelijke onderzoek inzake LPM. In P. (ed.) Ponsaers (Ed.), Vernieuwing in de Recherche (pp. 7–10). Maklu.
Chicago author-date
Ponsaers, Paul. 2002. “Naar Een Reële Vernieuwing van de Recherche? Een Bilan van Het Sociaal-Wetenschappelijke Onderzoek Inzake LPM.” In Vernieuwing in de Recherche, edited by P. (ed.) Ponsaers, 7–10. Maklu.
Chicago author-date (all authors)
Ponsaers, Paul. 2002. “Naar Een Reële Vernieuwing van de Recherche? Een Bilan van Het Sociaal-Wetenschappelijke Onderzoek Inzake LPM.” In Vernieuwing in de Recherche, ed by. P. (ed.) Ponsaers, 7–10. Maklu.
Vancouver
1.
Ponsaers P. Naar een reële vernieuwing van de recherche? Een bilan van het sociaal-wetenschappelijke onderzoek inzake LPM. In: Ponsaers P (ed. ), editor. Vernieuwing in de Recherche. Maklu; 2002. p. 7–10.
IEEE
[1]
P. Ponsaers, “Naar een reële vernieuwing van de recherche? Een bilan van het sociaal-wetenschappelijke onderzoek inzake LPM.,” in Vernieuwing in de Recherche, P. (ed. ) Ponsaers, Ed. Maklu, 2002, pp. 7–10.
@incollection{153066,
 author    = {{Ponsaers, Paul}},
 booktitle  = {{Vernieuwing in de Recherche}},
 editor    = {{Ponsaers, P. (ed.)}},
 isbn     = {{9062158293}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{7--10}},
 publisher  = {{Maklu}},
 title    = {{Naar een reële vernieuwing van de recherche? Een bilan van het sociaal-wetenschappelijke onderzoek inzake LPM.}},
 year     = {{2002}},
}