Advanced search

Hoe goed kunnen wij de TV-programma’s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap.

(2001)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Saeys, Frieda, Geert Van Hove, Martine BOONE, and Stephanie Lenoir. 2001. “Hoe Goed Kunnen Wij De TV-programma’s Verstaan? Toegankelijkheid Van Informatieve Televisieprogramma's Voor Personen Met Een Verstandelijke Handicap.” Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen.
APA
Saeys, Frieda, Van Hove, G., BOONE, M., & Lenoir, S. (2001). Hoe goed kunnen wij de TV-programma’s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen.
Vancouver
1.
Saeys F, Van Hove G, BOONE M, Lenoir S. Hoe goed kunnen wij de TV-programma’s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen; 2001.
MLA
Saeys, Frieda, Geert Van Hove, Martine BOONE, et al. “Hoe Goed Kunnen Wij De TV-programma’s Verstaan? Toegankelijkheid Van Informatieve Televisieprogramma's Voor Personen Met Een Verstandelijke Handicap.” 2001 : n. pag. Print.
@misc{152832,
 author    = {Saeys, Frieda and Van Hove, Geert and BOONE, Martine and Lenoir, Stephanie},
 isbn     = {N/A},
 language   = {eng},
 publisher  = {Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen},
 title    = {Hoe goed kunnen wij de TV-programma{\textquoteright}s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap.},
 year     = {2001},
}