Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Hoe goed kunnen wij de TV-programma’s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap.

Frieda Saeys, Geert Van Hove UGent, Martine BOONE and Stephanie Lenoir (2001)
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (report)
publication status
published
subject
publisher
Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen
ISBN
N/A
language
English
UGent publication?
yes
classification
V
id
152832
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-152832
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2016-12-19 15:41:19
@misc{152832,
 author    = {Saeys, Frieda and Van Hove, Geert and BOONE, Martine and Lenoir, Stephanie},
 isbn     = {N/A},
 language   = {eng},
 publisher  = {Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen},
 title    = {Hoe goed kunnen wij de TV-programma{\textquoteright}s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap.},
 year     = {2001},
}

Chicago
Saeys, Frieda, Geert Van Hove, Martine BOONE, and Stephanie Lenoir. 2001. “Hoe Goed Kunnen Wij De TV-programma’s Verstaan? Toegankelijkheid Van Informatieve Televisieprogramma's Voor Personen Met Een Verstandelijke Handicap.” Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen.
APA
Saeys, Frieda, Van Hove, G., BOONE, M., & Lenoir, S. (2001). Hoe goed kunnen wij de TV-programma’s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen.
Vancouver
1.
Saeys F, Van Hove G, BOONE M, Lenoir S. Hoe goed kunnen wij de TV-programma’s verstaan? Toegankelijkheid van informatieve televisieprogramma's voor personen met een verstandelijke handicap. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Gelijke kansen in Vlaanderen; 2001.
MLA
Saeys, Frieda, Geert Van Hove, Martine BOONE, et al. “Hoe Goed Kunnen Wij De TV-programma’s Verstaan? Toegankelijkheid Van Informatieve Televisieprogramma's Voor Personen Met Een Verstandelijke Handicap.” 2001 : n. pag. Print.