Advanced search
Add to list

Is er een diepe kloof tussen de heuristiek en de inferentieregels van een bewijstheorie? Een poging tot integratie.

Dagmar Provijn (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Provijn, Dagmar. “Is Er Een Diepe Kloof Tussen de Heuristiek En de Inferentieregels van Een Bewijstheorie? Een Poging Tot Integratie.” Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie En Empirie, Universiteit Amsterdam, 2002, pp. 153–60.
APA
Provijn, D. (2002). Is er een diepe kloof tussen de heuristiek en de inferentieregels van een bewijstheorie? Een poging tot integratie. Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie En Empirie, 153–160. Amsterdam: Universiteit Amsterdam.
Chicago author-date
Provijn, Dagmar. 2002. “Is Er Een Diepe Kloof Tussen de Heuristiek En de Inferentieregels van Een Bewijstheorie? Een Poging Tot Integratie.” In Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie En Empirie, 153–60. Amsterdam: Universiteit Amsterdam.
Chicago author-date (all authors)
Provijn, Dagmar. 2002. “Is Er Een Diepe Kloof Tussen de Heuristiek En de Inferentieregels van Een Bewijstheorie? Een Poging Tot Integratie.” In Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie En Empirie, 153–160. Amsterdam: Universiteit Amsterdam.
Vancouver
1.
Provijn D. Is er een diepe kloof tussen de heuristiek en de inferentieregels van een bewijstheorie? Een poging tot integratie. In: Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie en Empirie. Amsterdam: Universiteit Amsterdam; 2002. p. 153–60.
IEEE
[1]
D. Provijn, “Is er een diepe kloof tussen de heuristiek en de inferentieregels van een bewijstheorie? Een poging tot integratie.,” in Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie en Empirie, Amsterdam, 2002, pp. 153–160.
@inproceedings{152576,
 author    = {{Provijn, Dagmar}},
 booktitle  = {{Handelingen van de 24ste Nederlands-Vlaamse Filosofiedag : Filosofie en Empirie}},
 language   = {{dut}},
 location   = {{Amsterdam}},
 pages    = {{153--160}},
 publisher  = {{Universiteit Amsterdam}},
 title    = {{Is er een diepe kloof tussen de heuristiek en de inferentieregels van een bewijstheorie? Een poging tot integratie.}},
 year     = {{2002}},
}