Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Improving the fatty acid composition of the intramuscular fat of Belgian Blue double-muscled bulls.

Katleen Raes UGent, D ANSORENA, TT CHOW, V FIEVEZ, Daniël Demeyer and Stefaan De Smet UGent (2001) MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT. 66(4). p.309-313
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle
publication status
published
subject
journal title
MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT
Meded. Fac. Landbouwkd. Toegep. Biol. Wet. Univ. Gent
volume
66
issue
4
pages
309-313 pages
ISSN
1373-7503
language
English
UGent publication?
yes
classification
A4
id
148373
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-148373
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2016-12-19 15:45:33
@article{148373,
  author       = {Raes, Katleen and ANSORENA, D and CHOW, TT and FIEVEZ, V and Demeyer, Dani{\"e}l and De Smet, Stefaan},
  issn         = {1373-7503},
  journal      = {MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT},
  language     = {eng},
  number       = {4},
  pages        = {309--313},
  title        = {Improving the fatty acid composition of the intramuscular fat of Belgian Blue double-muscled bulls.},
  volume       = {66},
  year         = {2001},
}

Chicago
Raes, Katleen, D ANSORENA, TT CHOW, V FIEVEZ, Daniël Demeyer, and Stefaan De Smet. 2001. “Improving the Fatty Acid Composition of the Intramuscular Fat of Belgian Blue Double-muscled Bulls.” Mededelingen Van De Faculteit Landbouwkundige En Toegepaste Biologische Wetenschappen, Universiteit Gent 66 (4): 309–313.
APA
Raes, Katleen, ANSORENA, D., CHOW, T., FIEVEZ, V., Demeyer, D., & De Smet, S. (2001). Improving the fatty acid composition of the intramuscular fat of Belgian Blue double-muscled bulls. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT, 66(4), 309–313.
Vancouver
1.
Raes K, ANSORENA D, CHOW T, FIEVEZ V, Demeyer D, De Smet S. Improving the fatty acid composition of the intramuscular fat of Belgian Blue double-muscled bulls. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT. 2001;66(4):309–13.
MLA
Raes, Katleen, D ANSORENA, TT CHOW, et al. “Improving the Fatty Acid Composition of the Intramuscular Fat of Belgian Blue Double-muscled Bulls.” MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT 66.4 (2001): 309–313. Print.