Ghent University Academic Bibliography

Advanced

De rol van oeverzones en bufferstroken in nutriëntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.

Pascal Boeckx UGent, K DHONDT, Oswald Van Cleemput UGent, Georges Hofman UGent and François De Troch
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
misc
publication status
published
subject
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
U
id
148205
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-148205
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2016-12-19 15:41:43
@misc{148205,
 author    = {Boeckx, Pascal and DHONDT, K and Van Cleemput, Oswald and Hofman, Georges and De Troch, Fran\c{c}ois},
 language   = {dut},
 title    = {De rol van oeverzones en bufferstroken in nutri{\"e}ntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.},
}

Chicago
Boeckx, Pascal, K DHONDT, Oswald Van Cleemput, Georges Hofman, and François De Troch. “De Rol Van Oeverzones En Bufferstroken in Nutriëntenretentie. Natuurlijke Oeverzones En Bufferstroken, Theorie En Praktijk Van Een Multifunctioneel Waterbeheer, Instituut Voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.”
APA
Boeckx, P., DHONDT, K., Van Cleemput, O., Hofman, G., & De Troch, F. (n.d.). De rol van oeverzones en bufferstroken in nutriëntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.
Vancouver
1.
Boeckx P, DHONDT K, Van Cleemput O, Hofman G, De Troch F. De rol van oeverzones en bufferstroken in nutriëntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.
MLA
Boeckx, Pascal, K DHONDT, Oswald Van Cleemput, et al. “De Rol Van Oeverzones En Bufferstroken in Nutriëntenretentie. Natuurlijke Oeverzones En Bufferstroken, Theorie En Praktijk Van Een Multifunctioneel Waterbeheer, Instituut Voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.” n. pag. Print.