Advanced search

De rol van oeverzones en bufferstroken in nutriëntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Boeckx, Pascal, K DHONDT, Oswald Van Cleemput, Georges Hofman, and François De Troch. “De Rol Van Oeverzones En Bufferstroken in Nutriëntenretentie. Natuurlijke Oeverzones En Bufferstroken, Theorie En Praktijk Van Een Multifunctioneel Waterbeheer, Instituut Voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.”
APA
Boeckx, P., DHONDT, K., Van Cleemput, O., Hofman, G., & De Troch, F. (n.d.). De rol van oeverzones en bufferstroken in nutriëntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.
Vancouver
1.
Boeckx P, DHONDT K, Van Cleemput O, Hofman G, De Troch F. De rol van oeverzones en bufferstroken in nutriëntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.
MLA
Boeckx, Pascal, K DHONDT, Oswald Van Cleemput, et al. “De Rol Van Oeverzones En Bufferstroken in Nutriëntenretentie. Natuurlijke Oeverzones En Bufferstroken, Theorie En Praktijk Van Een Multifunctioneel Waterbeheer, Instituut Voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.” n. pag. Print.
@misc{148205,
 author    = {Boeckx, Pascal and DHONDT, K and Van Cleemput, Oswald and Hofman, Georges and De Troch, Fran\c{c}ois},
 language   = {dut},
 title    = {De rol van oeverzones en bufferstroken in nutri{\"e}ntenretentie. Natuurlijke oeverzones en bufferstroken, theorie en praktijk van een multifunctioneel waterbeheer, Instituut voor Natuurbehoud, Brussel. 2001, 1-8.},
}