Advanced search

Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.

John Van Camp (UGent) , Katleen Anthierens (UGent) and André Huyghebaert (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Camp, John, Katleen Anthierens, and André Huyghebaert. “Aspects Technologiques Des Aliments Fonctionnels. Aliments Fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.”
APA
Van Camp, John, Anthierens, K., & Huyghebaert, A. (n.d.). Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.
Vancouver
1.
Van Camp J, Anthierens K, Huyghebaert A. Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.
MLA
Van Camp, John, Katleen Anthierens, and André Huyghebaert. “Aspects Technologiques Des Aliments Fonctionnels. Aliments Fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.” n. pag. Print.
@misc{147698,
  author       = {Van Camp, John and Anthierens, Katleen and Huyghebaert, Andr{\'e}},
  language     = {eng},
  title        = {Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.},
}