Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.

John Van Camp UGent, Katleen Anthierens UGent and André Huyghebaert
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
misc
publication status
published
subject
language
English
UGent publication?
yes
classification
U
id
147698
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-147698
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2008-02-22 22:46:48
@misc{147698,
  author       = {Van Camp, John and Anthierens, Katleen and Huyghebaert, Andr{\'e}},
  language     = {eng},
  title        = {Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.},
}

Chicago
Van Camp, John, Katleen Anthierens, and André Huyghebaert. “Aspects Technologiques Des Aliments Fonctionnels. Aliments Fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.”
APA
Van Camp, John, Anthierens, K., & Huyghebaert, A. (n.d.). Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.
Vancouver
1.
Van Camp J, Anthierens K, Huyghebaert A. Aspects technologiques des aliments fonctionnels. Aliments fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.
MLA
Van Camp, John, Katleen Anthierens, and André Huyghebaert. “Aspects Technologiques Des Aliments Fonctionnels. Aliments Fonctionnels, Lavoisier Paris, 2001, 409-436.” n. pag. Print.