Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Gesneden groenten en zacht rood fruit onder hoge zuurstofatmosfeer. Voedingsmiddelentechnologie, 34(20), 2001, 10-13.

Liesbeth Jacxsens UGent, Frank Devlieghere UGent, Caroline Van der Steen and Johan Debevere
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
misc
publication status
published
subject
language
English
UGent publication?
yes
classification
U
id
147624
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-147624
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2016-12-19 15:41:35
@misc{147624,
  author       = {Jacxsens, Liesbeth and Devlieghere, Frank and Van der Steen, Caroline and Debevere, Johan},
  language     = {eng},
  title        = {Gesneden groenten en zacht rood fruit onder hoge zuurstofatmosfeer. Voedingsmiddelentechnologie, 34(20), 2001, 10-13.},
}

Chicago
Jacxsens, Liesbeth, Frank Devlieghere, Caroline Van der Steen, and Johan Debevere. “Gesneden Groenten En Zacht Rood Fruit Onder Hoge Zuurstofatmosfeer. Voedingsmiddelentechnologie, 34(20), 2001, 10-13.”
APA
Jacxsens, Liesbeth, Devlieghere, F., Van der Steen, C., & Debevere, J. (n.d.). Gesneden groenten en zacht rood fruit onder hoge zuurstofatmosfeer. Voedingsmiddelentechnologie, 34(20), 2001, 10-13.
Vancouver
1.
Jacxsens L, Devlieghere F, Van der Steen C, Debevere J. Gesneden groenten en zacht rood fruit onder hoge zuurstofatmosfeer. Voedingsmiddelentechnologie, 34(20), 2001, 10-13.
MLA
Jacxsens, Liesbeth, Frank Devlieghere, Caroline Van der Steen, et al. “Gesneden Groenten En Zacht Rood Fruit Onder Hoge Zuurstofatmosfeer. Voedingsmiddelentechnologie, 34(20), 2001, 10-13.” n. pag. Print.