Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Seed vigour in Iranian wheat seeds exposed to cold condition.

R MODARRESI, Patrick Van Damme UGent and Dirk Reheul UGent (2001) MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT. 66/1. p.23-30
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle
publication status
published
subject
journal title
MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT
Meded. Fac. Landbouwkd. Toegep. Biol. Wet. Univ. Gent
volume
66/1
pages
23-30 pages
ISSN
1373-7503
language
English
UGent publication?
yes
classification
A4
id
147162
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-147162
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2016-12-19 15:38:17
@article{147162,
  author       = {MODARRESI, R and Van Damme, Patrick and Reheul, Dirk},
  issn         = {1373-7503},
  journal      = {MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT},
  language     = {eng},
  pages        = {23--30},
  title        = {Seed vigour in Iranian wheat seeds exposed to cold condition.},
  volume       = {66/1},
  year         = {2001},
}

Chicago
MODARRESI, R, Patrick Van Damme, and Dirk Reheul. 2001. “Seed Vigour in Iranian Wheat Seeds Exposed to Cold Condition.” Mededelingen Van De Faculteit Landbouwkundige En Toegepaste Biologische Wetenschappen, Universiteit Gent 66/1: 23–30.
APA
MODARRESI, R., Van Damme, P., & Reheul, D. (2001). Seed vigour in Iranian wheat seeds exposed to cold condition. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT, 66/1, 23–30.
Vancouver
1.
MODARRESI R, Van Damme P, Reheul D. Seed vigour in Iranian wheat seeds exposed to cold condition. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT. 2001;66/1:23–30.
MLA
MODARRESI, R, Patrick Van Damme, and Dirk Reheul. “Seed Vigour in Iranian Wheat Seeds Exposed to Cold Condition.” MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT 66/1 (2001): 23–30. Print.