Advanced search

Enkele commentaren bij het wetsvoorstel tot wijziging van het Strafwetboek en tot invoering van de dienstverlening en de opleiding als gevangenisvervangende straffen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verhellen, Eugène. 2001. “Enkele Commentaren Bij Het Wetsvoorstel Tot Wijziging Van Het Strafwetboek En Tot Invoering Van De Dienstverlening En De Opleiding Als Gevangenisvervangende Straffen.” Verslag Namens De Commissie Voor De Justitie Uitgebracht Door Mevrouw K. Lalieux, 1 Juli 2001. Brussel: Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers.
APA
Verhellen, Eugène. (2001). Enkele commentaren bij het wetsvoorstel tot wijziging van het Strafwetboek en tot invoering van de dienstverlening en de opleiding als gevangenisvervangende straffen. Verslag namens de Commissie voor de Justitie uitgebracht door Mevrouw K. Lalieux, 1 juli 2001. Brussel: Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers.
Vancouver
1.
Verhellen E. Enkele commentaren bij het wetsvoorstel tot wijziging van het Strafwetboek en tot invoering van de dienstverlening en de opleiding als gevangenisvervangende straffen. Verslag namens de Commissie voor de Justitie uitgebracht door Mevrouw K. Lalieux, 1 juli 2001. Brussel: Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers; 2001. p. 115–7.
MLA
Verhellen, Eugène. “Enkele Commentaren Bij Het Wetsvoorstel Tot Wijziging Van Het Strafwetboek En Tot Invoering Van De Dienstverlening En De Opleiding Als Gevangenisvervangende Straffen.” Verslag namens de Commissie voor de Justitie uitgebracht door Mevrouw K. Lalieux, 1 juli 2001 2001 : 115–117. Print.
@misc{146679,
 author    = {Verhellen, Eugène},
 isbn     = {N/A},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {115--117},
 publisher  = {Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers},
 series    = {Verslag namens de Commissie voor de Justitie uitgebracht door Mevrouw K. Lalieux, 1 juli 2001},
 title    = {Enkele commentaren bij het wetsvoorstel tot wijziging van het Strafwetboek en tot invoering van de dienstverlening en de opleiding als gevangenisvervangende straffen},
 volume    = {50 0549/011},
 year     = {2001},
}