Advanced search
Add to list
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Van Crombrugge, Hans, and Bruno Vanobbergen. “Opvoeding En Onderwijs.” Opvoedend Onderwijs. Verkenningen in de Theorie En de Praktijk van de Waardecommunicatie Op School, edited by Hans Van Crombrugge and Bruno Vanobbergen, Academia Press, 2001, pp. 1–5.
APA
Van Crombrugge, H., & Vanobbergen, B. (2001). Opvoeding en onderwijs. In H. Van Crombrugge & B. Vanobbergen (Eds.), Opvoedend Onderwijs. Verkenningen in de theorie en de praktijk van de waardecommunicatie op school (pp. 1–5). Gent: Academia Press.
Chicago author-date
Van Crombrugge, Hans, and Bruno Vanobbergen. 2001. “Opvoeding En Onderwijs.” In Opvoedend Onderwijs. Verkenningen in de Theorie En de Praktijk van de Waardecommunicatie Op School, edited by Hans Van Crombrugge and Bruno Vanobbergen, 1–5. Gent: Academia Press.
Chicago author-date (all authors)
Van Crombrugge, Hans, and Bruno Vanobbergen. 2001. “Opvoeding En Onderwijs.” In Opvoedend Onderwijs. Verkenningen in de Theorie En de Praktijk van de Waardecommunicatie Op School, ed by. Hans Van Crombrugge and Bruno Vanobbergen, 1–5. Gent: Academia Press.
Vancouver
1.
Van Crombrugge H, Vanobbergen B. Opvoeding en onderwijs. In: Van Crombrugge H, Vanobbergen B, editors. Opvoedend Onderwijs Verkenningen in de theorie en de praktijk van de waardecommunicatie op school. Gent: Academia Press; 2001. p. 1–5.
IEEE
[1]
H. Van Crombrugge and B. Vanobbergen, “Opvoeding en onderwijs,” in Opvoedend Onderwijs. Verkenningen in de theorie en de praktijk van de waardecommunicatie op school, H. Van Crombrugge and B. Vanobbergen, Eds. Gent: Academia Press, 2001, pp. 1–5.
@incollection{146593,
  author       = {{Van Crombrugge, Hans and Vanobbergen, Bruno}},
  booktitle    = {{Opvoedend Onderwijs. Verkenningen in de theorie en de praktijk van de waardecommunicatie op school}},
  editor       = {{Van Crombrugge, Hans and Vanobbergen, Bruno}},
  isbn         = {{9789038203010}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{1--5}},
  publisher    = {{Academia Press}},
  title        = {{Opvoeding en onderwijs}},
  year         = {{2001}},
}