Advanced search

De diergeneeskundige opleiding in Vlaanderen en de invloed van de kandidaatsopleidingsplaats op de verdere studieloopbaan.

Werner Swannet (UGent) , Aart de Kruif (UGent) and Piet Deprez (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Swannet, Werner, Aart de Kruif, and Piet Deprez. 2001. “De Diergeneeskundige Opleiding in Vlaanderen En De Invloed Van De Kandidaatsopleidingsplaats Op De Verdere Studieloopbaan.” Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift 70: 2–13.
APA
Swannet, W., de Kruif, A., & Deprez, P. (2001). De diergeneeskundige opleiding in Vlaanderen en de invloed van de kandidaatsopleidingsplaats op de verdere studieloopbaan. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT, 70, 2–13.
Vancouver
1.
Swannet W, de Kruif A, Deprez P. De diergeneeskundige opleiding in Vlaanderen en de invloed van de kandidaatsopleidingsplaats op de verdere studieloopbaan. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT. 2001;70:2–13.
MLA
Swannet, Werner, Aart de Kruif, and Piet Deprez. “De Diergeneeskundige Opleiding in Vlaanderen En De Invloed Van De Kandidaatsopleidingsplaats Op De Verdere Studieloopbaan.” VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT 70 (2001): 2–13. Print.
@article{146493,
 author    = {Swannet, Werner and de Kruif, Aart and Deprez, Piet},
 issn     = {0303-9021},
 journal   = {VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT},
 language   = {dut},
 pages    = {2--13},
 title    = {De diergeneeskundige opleiding in Vlaanderen en de invloed van de kandidaatsopleidingsplaats op de verdere studieloopbaan.},
 volume    = {70},
 year     = {2001},
}