Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen ?

Hubert De Brabander UGent, Katia De Wasch and Sandra Impens UGent Chemie magazine. 5 (2001. p.26-32
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
journalArticle
publication status
published
subject
journal title
Chemie magazine
volume
5 (2001
pages
26-32 pages
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
A4
id
146098
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-146098
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2008-02-22 22:46:41
@article{146098,
  author       = {De Brabander, Hubert and De Wasch, Katia and Impens, Sandra},
  journal      = {Chemie magazine},
  language     = {dut},
  pages        = {26--32},
  title        = {Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen ?},
  volume       = {5 (2001},
}

Chicago
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. “Welke Garanties Kunnen Analyses Bieden Bij Het Verzekeren Van De Kwaliteit Van Levensmiddelen ?” Chemie Magazine 5 (2001: 26–32.
APA
De Brabander, H., De Wasch, K., & Impens, S. (n.d.). Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen ? Chemie magazine, 5 (2001, 26–32.
Vancouver
1.
De Brabander H, De Wasch K, Impens S. Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen ? Chemie magazine. 5 (2001:26–32.
MLA
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. “Welke Garanties Kunnen Analyses Bieden Bij Het Verzekeren Van De Kwaliteit Van Levensmiddelen ?” Chemie magazine 5 (2001 26–32. Print.