Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen?

Hubert De Brabander UGent, Katia De Wasch and Sandra Impens UGent (2001) CHEMIE MAGAZINE (LEUVEN). p.26-32
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (newsArticle)
publication status
published
subject
in
CHEMIE MAGAZINE (LEUVEN)
Chem. Mag. (Leuven)
issue
5/2001
pages
26 - 32
ISSN
1371-0648
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
id
146098
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-146098
date created
2004-01-14 13:38:00
date last changed
2018-02-26 15:17:17
@misc{146098,
  author       = {De Brabander, Hubert and De Wasch, Katia and Impens, Sandra},
  issn         = {1371-0648},
  language     = {dut},
  number       = {5/2001},
  pages        = {26--32},
  series       = {CHEMIE MAGAZINE (LEUVEN)},
  title        = {Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen?},
  year         = {2001},
}

Chicago
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. 2001. “Welke Garanties Kunnen Analyses Bieden Bij Het Verzekeren Van De Kwaliteit Van Levensmiddelen?” Chemie Magazine (leuven).
APA
De Brabander, H., De Wasch, K., & Impens, S. (2001). Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen? CHEMIE MAGAZINE (LEUVEN).
Vancouver
1.
De Brabander H, De Wasch K, Impens S. Welke garanties kunnen analyses bieden bij het verzekeren van de kwaliteit van levensmiddelen? CHEMIE MAGAZINE (LEUVEN). 2001. p. 26–32.
MLA
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. “Welke Garanties Kunnen Analyses Bieden Bij Het Verzekeren Van De Kwaliteit Van Levensmiddelen?” CHEMIE MAGAZINE (LEUVEN) 2001 : 26–32. Print.