Advanced search

Duurzaam Ondernemen of het heruitvinden van de toekomst en het doorbreken van fundamentalismes.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van den Berghe, Lutgart, and Louis-Henri Verbeke. 2001. “Duurzaam Ondernemen of Het Heruitvinden Van De Toekomst En Het Doorbreken Van Fundamentalismes.” In De Durf Om Te Ondernemen: Nieuwe Aspecten Van Ondernemerschap En Groeimanagement, ed. Hans Crijns, 224–235. Tielt: Lannoo.
APA
Van den Berghe, Lutgart, & Verbeke, L.-H. (2001). Duurzaam Ondernemen of het heruitvinden van de toekomst en het doorbreken van fundamentalismes. In Hans Crijns (Ed.), De durf om te ondernemen: nieuwe aspecten van ondernemerschap en groeimanagement (pp. 224–235). Tielt: Lannoo.
Vancouver
1.
Van den Berghe L, Verbeke L-H. Duurzaam Ondernemen of het heruitvinden van de toekomst en het doorbreken van fundamentalismes. In: Crijns H, editor. De durf om te ondernemen: nieuwe aspecten van ondernemerschap en groeimanagement. Tielt: Lannoo; 2001. p. 224–35.
MLA
Van den Berghe, Lutgart, and Louis-Henri Verbeke. “Duurzaam Ondernemen of Het Heruitvinden Van De Toekomst En Het Doorbreken Van Fundamentalismes.” De Durf Om Te Ondernemen: Nieuwe Aspecten Van Ondernemerschap En Groeimanagement. Ed. Hans Crijns. Tielt: Lannoo, 2001. 224–235. Print.
@incollection{145584,
 author    = {Van den Berghe, Lutgart and Verbeke, Louis-Henri},
 booktitle  = {De durf om te ondernemen: nieuwe aspecten van ondernemerschap en groeimanagement},
 editor    = {Crijns, Hans},
 isbn     = {90-209-4183-6},
 language   = {dut},
 pages    = {224--235},
 publisher  = {Lannoo},
 title    = {Duurzaam Ondernemen of het heruitvinden van de toekomst en het doorbreken van fundamentalismes.},
 year     = {2001},
}