Advanced search

Corporate Governance in de privé-sector: een nuttige inspiratiebron voor raden van bestuur in de overheidsinstellingen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van den Berghe, Lutgart, and A Levrau. 2001. “Corporate Governance in De Privé-sector: Een Nuttige Inspiratiebron Voor Raden Van Bestuur in De Overheidsinstellingen.” Vlaams Tijdschrift Voor Overheidsmanagement 5 (4): 7–14.
APA
Van den Berghe, Lutgart, & Levrau, A. (2001). Corporate Governance in de privé-sector: een nuttige inspiratiebron voor raden van bestuur in de overheidsinstellingen. VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR OVERHEIDSMANAGEMENT, 5(4), 7–14.
Vancouver
1.
Van den Berghe L, Levrau A. Corporate Governance in de privé-sector: een nuttige inspiratiebron voor raden van bestuur in de overheidsinstellingen. VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR OVERHEIDSMANAGEMENT. 2001;5(4):7–14.
MLA
Van den Berghe, Lutgart, and A Levrau. “Corporate Governance in De Privé-sector: Een Nuttige Inspiratiebron Voor Raden Van Bestuur in De Overheidsinstellingen.” VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR OVERHEIDSMANAGEMENT 5.4 (2001): 7–14. Print.
@article{145580,
 author    = {Van den Berghe, Lutgart and Levrau, A},
 issn     = {1373-0509},
 journal   = {VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR OVERHEIDSMANAGEMENT},
 language   = {dut},
 number    = {4},
 pages    = {7--14},
 title    = {Corporate Governance in de priv{\'e}-sector: een nuttige inspiratiebron voor raden van bestuur in de overheidsinstellingen},
 volume    = {5},
 year     = {2001},
}