Advanced search

Gezinsleven en beroepsleven in Vlaanderen: het volledige combinatiemodel als basis voor een actief arbeidsmarktbeleid?

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
VAN DONGEN, W, Eddy Omey, and D WIJGAERTS. 2001. “Gezinsleven En Beroepsleven in Vlaanderen: Het Volledige Combinatiemodel Als Basis Voor Een Actief Arbeidsmarktbeleid?” In De Transitionele Arbeidsmarkt : Contouren Van Een Actief Arbeidsmarktbeleid, 238–273. Den Haag: Elsevier.
APA
VAN DONGEN, W., Omey, E., & WIJGAERTS, D. (2001). Gezinsleven en beroepsleven in Vlaanderen: het volledige combinatiemodel als basis voor een actief arbeidsmarktbeleid? De transitionele arbeidsmarkt : contouren van een actief arbeidsmarktbeleid (pp. 238–273). Den Haag: Elsevier.
Vancouver
1.
VAN DONGEN W, Omey E, WIJGAERTS D. Gezinsleven en beroepsleven in Vlaanderen: het volledige combinatiemodel als basis voor een actief arbeidsmarktbeleid? De transitionele arbeidsmarkt : contouren van een actief arbeidsmarktbeleid. Den Haag: Elsevier; 2001. p. 238–73.
MLA
VAN DONGEN, W, Eddy Omey, and D WIJGAERTS. “Gezinsleven En Beroepsleven in Vlaanderen: Het Volledige Combinatiemodel Als Basis Voor Een Actief Arbeidsmarktbeleid?” De Transitionele Arbeidsmarkt : Contouren Van Een Actief Arbeidsmarktbeleid. Den Haag: Elsevier, 2001. 238–273. Print.
@incollection{145356,
 author    = {VAN DONGEN, W and Omey, Eddy and WIJGAERTS, D},
 booktitle  = {De transitionele arbeidsmarkt : contouren van een actief arbeidsmarktbeleid},
 isbn     = {90-5749-665-8},
 language   = {dut},
 pages    = {238--273},
 publisher  = {Elsevier},
 title    = {Gezinsleven en beroepsleven in Vlaanderen: het volledige combinatiemodel als basis voor een actief arbeidsmarktbeleid?},
 year     = {2001},
}