Advanced search

Nefrologisch denken in de huisartspraktijk: aandachtspunten en richtlijnen voor de opvolging van patiënten met nierlijden

Wim Van Biesen (UGent) , Raymond Vanholder (UGent) , Nic Veys (UGent) , Annemieke Dhondt (UGent) and Norbert Lameire (UGent)
(2001) FOLIA DIAGNOSTICA. 10. p.36-47
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Biesen, Wim, Raymond Vanholder, Nic Veys, Annemieke Dhondt, and Norbert Lameire. 2001. “Nefrologisch Denken in De Huisartspraktijk: Aandachtspunten En Richtlijnen Voor De Opvolging Van Patiënten Met Nierlijden.” Folia Diagnostica 10: 36–47.
APA
Van Biesen, W., Vanholder, R., Veys, N., Dhondt, A., & Lameire, N. (2001). Nefrologisch denken in de huisartspraktijk: aandachtspunten en richtlijnen voor de opvolging van patiënten met nierlijden. FOLIA DIAGNOSTICA, 10, 36–47.
Vancouver
1.
Van Biesen W, Vanholder R, Veys N, Dhondt A, Lameire N. Nefrologisch denken in de huisartspraktijk: aandachtspunten en richtlijnen voor de opvolging van patiënten met nierlijden. FOLIA DIAGNOSTICA. Vlaams Huisartsen Navormingsinstituut; 2001;10:36–47.
MLA
Van Biesen, Wim, Raymond Vanholder, Nic Veys, et al. “Nefrologisch Denken in De Huisartspraktijk: Aandachtspunten En Richtlijnen Voor De Opvolging Van Patiënten Met Nierlijden.” FOLIA DIAGNOSTICA 10 (2001): 36–47. Print.
@article{140772,
 author    = {Van Biesen, Wim and Vanholder, Raymond and Veys, Nic and Dhondt, Annemieke and Lameire, Norbert},
 journal   = {FOLIA DIAGNOSTICA},
 language   = {dut},
 pages    = {36--47},
 publisher  = {Vlaams Huisartsen Navormingsinstituut},
 title    = {Nefrologisch denken in de huisartspraktijk: aandachtspunten en richtlijnen voor de opvolging van patiënten met nierlijden},
 volume    = {10},
 year     = {2001},
}