Advanced search

'Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs'. Paper voorgesteld op het Symposium 'Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergieën?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
BLAUWENS, G, S JANSSENS, B VERNIMMEN, and Frank Witlox. “‘Modale Keuze in Het Goederenvervoer Op Basis Van Een Vergelijking Van De Totale Logistieke Kostprijs’. Paper Voorgesteld Op Het Symposium  ’Short Sea Shipping, Binnenvaart En Wegvervoer: Synergieën?. Antwerpen, Kamer Van Koophandel En Nijverheid, 2001, 30 Pp.” In .
APA
BLAUWENS, G., JANSSENS, S., VERNIMMEN, B., & Witlox, F. (n.d.). “Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs”. Paper voorgesteld op het Symposium  ’Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergieën?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.
Vancouver
1.
BLAUWENS G, JANSSENS S, VERNIMMEN B, Witlox F. “Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs”. Paper voorgesteld op het Symposium  ’Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergieën?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.
MLA
BLAUWENS, G, S JANSSENS, B VERNIMMEN, et al. “‘Modale Keuze in Het Goederenvervoer Op Basis Van Een Vergelijking Van De Totale Logistieke Kostprijs’. Paper Voorgesteld Op Het Symposium  ’Short Sea Shipping, Binnenvaart En Wegvervoer: Synergieën?. Antwerpen, Kamer Van Koophandel En Nijverheid, 2001, 30 Pp.” Print.
@inproceedings{139557,
 author    = {BLAUWENS, G and JANSSENS, S and VERNIMMEN, B and Witlox, Frank},
 language   = {dut},
 title    = {'Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs'. Paper voorgesteld op het Symposium 'Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergie{\"e}n?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.},
}