Ghent University Academic Bibliography

Advanced

'Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs'. Paper voorgesteld op het Symposium 'Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergieën?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.

G BLAUWENS, S JANSSENS, B VERNIMMEN and Frank Witlox UGent
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
type
conference
publication status
published
subject
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
C1
id
139557
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-139557
date created
2004-01-14 13:37:00
date last changed
2016-12-19 15:35:24
@inproceedings{139557,
 author    = {BLAUWENS, G and JANSSENS, S and VERNIMMEN, B and Witlox, Frank},
 language   = {dut},
 title    = {'Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs'. Paper voorgesteld op het Symposium 'Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergie{\"e}n?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.},
}

Chicago
BLAUWENS, G, S JANSSENS, B VERNIMMEN, and Frank Witlox. “‘Modale Keuze in Het Goederenvervoer Op Basis Van Een Vergelijking Van De Totale Logistieke Kostprijs’. Paper Voorgesteld Op Het Symposium  ’Short Sea Shipping, Binnenvaart En Wegvervoer: Synergieën?. Antwerpen, Kamer Van Koophandel En Nijverheid, 2001, 30 Pp.” In .
APA
BLAUWENS, G., JANSSENS, S., VERNIMMEN, B., & Witlox, F. (n.d.). “Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs”. Paper voorgesteld op het Symposium  ’Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergieën?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.
Vancouver
1.
BLAUWENS G, JANSSENS S, VERNIMMEN B, Witlox F. “Modale keuze in het goederenvervoer op basis van een vergelijking van de totale logistieke kostprijs”. Paper voorgesteld op het Symposium  ’Short sea shipping, binnenvaart en wegvervoer: synergieën?. Antwerpen, Kamer van Koophandel en Nijverheid, 2001, 30 pp.
MLA
BLAUWENS, G, S JANSSENS, B VERNIMMEN, et al. “‘Modale Keuze in Het Goederenvervoer Op Basis Van Een Vergelijking Van De Totale Logistieke Kostprijs’. Paper Voorgesteld Op Het Symposium  ’Short Sea Shipping, Binnenvaart En Wegvervoer: Synergieën?. Antwerpen, Kamer Van Koophandel En Nijverheid, 2001, 30 Pp.” Print.